Камелия отрича да се е карала с Митко Пайнера

Фолкпевицата Камелия не е в обтегнати отношения с шефа си Митко Пайнера – пише „България днес”. Пред изданието тя разкрива, че вече започва да се самопродуцира, но остава и в голямото семейство на Пайнер. Изпълнителката не е получила покана за участие в лятното турне на Пайнер, което се завръща след няколкогодишно прекъсване. „Предполагам, че искат да наложат нови имена или да затвърждават реномето на някои доказали се изпълнители. Не знам, трябва да питате фирмата, защото това си е тяхна политика. Участвала съм на 6 поредни турнета, и то в най-силните години. Тогава концертите бяха пред пълни стадиони” – спомня си с носталгия Камелия.

[caption id="attachment_412881" align="alignleft" width="300"]Камелия Камелия е винаги предизвикателна на сцената[/caption]

„Доколкото знам, сега са заявени 5 концерта. Както казвам – и да участвам, и да не участвам съм ОК” – допълни изпълнителката, наричана Огненото момиче на попфолка. Камелия е известна като един от най-големите критици в попфолка. Тя се обяви срещу баснословно скъпите клипове и дори самата спря да снима видеа. На една от церемониите на раздаването на наградите на Пайнер пък се появи по халат в знак на протест срещу разпределението на статуетките. Причината за гнева на Камелия бе, че отличието за певец и певица на годината бяха обединени в една категория – припомня изданието. Тя се обяви за това категориите отново да бъдат разделени.