Сашо Диков успя да втрещи Ева Кикерезова с неудобните си въпроси

Сашо Диков за пореден път доказа, че с право е сред най-устатите родни журналисти. Водещият успя да втрещи с въпросите си манекенката Ева Кикерезова, която беше гост в предаването му по Нова ТВ "ДикOff".

[caption id="attachment_412562" align="alignright" width="300"]Сашо Диков успя да изчерви Ева Кикерезова Сашо Диков успя да изчерви Ева Кикерезова[/caption]

В прав текст Сашо Диков попита младата жена дали някога е предлагала по-интимни услуги срещу заплащане. "Това е нелепо, не си струва дори да го отричам", вбеси се манекенката, която нашумя особено с участието си в реклама за ракия. Въпросът на Сашо Диков беше провокиран от появилия се в последните седмици слух, че Кикерезова заработва допълнително като предлага услугите си срещу 300 лева.

Сума, която самата манекенка определи като смешна. "Дори и информацията, че се продавам да е вярна, 300 лева са смешни пари, това е прекалено ниско и ме засегна", заяви моделката.

Сашо Диков не спря да разпитва Ева за живота и миналото й. Манекенката не скри, че е омъжена, а със съпруга й се запознали след като се заговорили за руска литература. "Знам четири езика и съм изключително моногамна", изфука се пред Сашо Диков Кикерезова, научиха от "24 часа".