Калина Цветкова, щерката на Милен Цветков от първия му брак, завърши престижно училище в Хага

Калина Цветкова, дъщерята на Милен Цветков от първия му брак, отпразнува абитуриентския си бал. 18-годишното момиче завършва престижно училище в Хага, а специално за най-важният й ден, в Холандия пристигна и баща й.

[caption id="attachment_412548" align="alignright" width="300"]Калина Цветкова (вдясно) с баща си и приятелка Калина Цветкова (вдясно) с баща си и приятелка[/caption]

Специално за празника, Калина Цветкова се беше стъкнала с елегантна черна рокля с дебели презрамки и обувки на високи токчета. Младата дама беше избрала да остави косата си спусната, а журналистът не скри, че е впечатлен от факта, че всички момчета без изключение са били с елегантни костюми с папионка или вратовръзка.

[caption id="attachment_412549" align="alignleft" width="300"]Калина Цветкова с кавалера си Калина Цветкова с кавалера си[/caption]

Гордият татко сподели още, че в момента дъщеря му се колебае накъде да продължи образованието си - дали да следва икономика или право. Едно е сигурно обаче - девойката е решила да продължи обучението си в чужбина.

Калина Цветкова е дъщеря на Милен Цветков от брака му с Йорданка Начева. След раздялата между двамата, майката и дъщерята се установяват първо в Румъния, а след това в Холандия. Абитуриентката и баща й обаче си остават близки, а девойката всяко лято обикаля къмпингите на България с ТВ водещия. Отскро към тях се присъединиха и новата половинка на Милен - Ивета и синът им Боян, който скоро ще стане на две годинки, предават от "24 часа".