Венелин Петков рекордьор в бТВ

Венелин Петков измести досегашната рекордьорка в българския ефир - Ани Салич. Новинарката се разписва всеки месец на фиш за месечно възнаграждение в размер на 7000 лева. Толкова получава тя в Нова тв като водеща на новините и предаването "Извън новините".

Откакто Венелин Петков зае по-висок пост в бТВ, той получава и по-висока заплата. Журналистът получава с цели 2 000 лева повече на месец от своята колежка Ани Салич.

Заплатата на Венелин Петков е 9 000 лева. Отделно той получава пари за облекло и други всекидневни разходи. Откакто амбициозният журналист стана шеф на новините той получи и служебен автомобил. Освен това разходите му за гориво също се покриват от частната телевизия, пише ПИК.

[caption id="attachment_412536" align="alignright" width="300"]Венелин Петков Венелин Петков със заплата от 9 000 лева[/caption]

Венелин Петков взе най-правилното решение и реши да вложи парите си в собствен дом. Откакто е в София, той живее на квартира. Много скоро Венелин Петков ще се изнесе от квартирата си и ще се нанесе в своя мечтан дом.

Журналистът вече е започнал строежа. Преди няколко месеца той е закупил парцел в елитен столичен квартал, където в момента строи къщата на мечтите си. Венелин Петков ще бъде съсед на десетки ВИП персони от родния хайлайф.

Колегите му от бТВ коментират, че той прекарва по-голяма част от деня си в телевизията и почти не се прибира в квартирата си.