Дарина Павлова очевидно поддържа контакт и с дъщерята на Илия Павлов от първия му брак - Венцеслава

Дарина Павлова не пропусна да се изфука с децата си. Вдовицата на Илия Павлов публикува в профила си в Туитър редица снимки, на които позира заедно с вече порасналите си наследници - щерката Паола и сина Илия-Калоян. На кадрите присъства и дъщерята на Илия Павлов от първия му брак - Венцеслава, която видимо е доста близка с брат си и сестра и изглежда е в добри отношения със самата Дарина Павлова.

[caption id="attachment_412390" align="alignright" width="300"]Дарина Павлова с децата си и Венцеслава Дарина Павлова с децата си и Венцеслава[/caption]

На друг от кадрите пък мадам Мулти е заснела Паола, която позира в доста сложна поза, демонстрирайки колко е гъвкава. Към снимката Дарина Павлова е публикувала и предупреждение към хората да не опитват това вкъщи, видяха от БЛИЦ.

Най-вероятно кадрите са направени по време на празника на по случай 51-я рожден ден на Дарина Павлова. Спряганата за половинка на Силвио Берлускони българка отбеляза празника си няколко дена по-късно от деня, в който е родена - 30 май. Тържеството се състоя в началото на юни, а вдовицата на Илия Павлов избра да бъде единствено в компанията на двете си деца и Венцеслава.

Четиримата са били в един от най-лъскавите ресторанти на Рим - Asunta Madre.

[gallery link="file" ids="412391,412392,412393,412394"]