Слави Трифонов удари на камък в свалката на пищна моделка

Името на Слави Трифонов бе замесено в нова любовна афера.

Твърди се, че при все че шоуменът вече не е ерген, а от четири години е сгоден за балерината от „Магаданс” Мартина Огнянова, не спира да се забърква с пищни красавици и в никакъв случай не може да се каже, че е забравил мъжките си навици от миналото. Запознати посочват, че напоследък Слави Трифонов все по-често се заглежда по свежите атрактивни попълнения в родния елит. Той дори не пропуска да си пробва късмета, щом някоя от красавиците успее да привлече вниманието му.

[caption id="attachment_411991" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов лудна по пищна моделка Слави Трифонов лудна по пищна моделка[/caption]

Последната (за момента) красавица, която е успяла да прикове погледа му, е моделката Гери Дончева. Тя не остава незабелязана от представителите на силния пол където и да се появи. Погледите им веднага биват привлечени от пищния бюст, който на всичкото отгоре не е натъпкан със силикон, а е напълно естествен. Името на Гери Дончева се прочу покрай рекламата на сирене, отбелязва „Слава”. Шоуменът Слави Трифонов хвърлил око на пищната красавица Гери Дончева още преди две години, когато била гост в предаването му. Тогава обаче и през ум не можело да му мине, че може да има нещо общо с нея, тъй като тя имала сериозна връзка с гръцки баровец.

Неотдавна гръцкият богаташ Костас обаче зарязал Гери заради друга пищна красавица от София. Щом научил новината, Слави Трифонов не пропуснал възможността отново да си опита късмета. Приятелки на Гери Дончева твърдят, че той обърнал столицата с краката нагоре, за да й издири мобилния номер. След като в крайна сметка се сдобил с него, той не преставал да й звъни и да й отправя настойчиви покани за среща. За негово огромно съжаление, ударил на камък. За момента красавицата категорично отказва всички предложения, отправени от шоумена. За разлика от колежките си, Гери Дончева стриктно спазва желязното си правило – да не излиза чичковци, без оглед на това колко са богати, пише pik.bg.