Русия вади климатично оръжие срещу Европа, плаши Запада и САЩ с наводнения

Русия има тайно климатично оръжие, което може да извади във всеки един момент срещу Европа. Това твърди украинския журналист и тв водещ Алексей Дурнев.

„Да бъдем реалисти. Путин използва климатично оръжие“, каза Дурнев в свое интервю. Той припомни и че преди години Владимир Жириновски намекна за специална технология, която може да създаде сериозни проблеми на САЩ. Според едно изказване на бившия политик в Багдад, Русия разполага с технология, „с която ние можем едва-едва да променим наклона на земята и Америка ще се окаже под вода“.

[caption id="attachment_411976" align="aligncenter" width="300"]Русия вади климатично оръжие срещу Европа Русия вади климатично оръжие срещу Европа[/caption]

„Съдейки по всичко, те едва-едва са го изменили и под вода се оказа не Америка“, иронично подмята Алексей Дурнев. Той намекна още, че климатичното оръжие в този случай май е използвано от Владимир Путин в отговор на санкциите, които му наложи западна Европа.

Четете още:

Наводненията в България, причинени от HAARP?

Китай се хвали, че ще изгради собствен HAARP!

САЩ признаха за HAARP!

Що се касае до сблъсъците и проблемите в западна Украйна — те не са просто по ирония на природата, а според Дурнев, в тях е замесена и Русия. На 19 и 20 май, балканския циклон, който потопи цяла източна Европа под вода остави повече от 440 населени места без ток.

И въпреки че във форумите се подиграват на Дурнев за изказванията му, че Русия разполага с тайно климатично оръжие, теорията не е съвсем абсурдна. Неотдавна САЩ признаха за HAARP, с което потвърдиха слуховете, че разполагат с лазер, контролиращ времето. Китай също даде да се разбере, че притежават подобно оръжие в арсенала си, а за тайните и изключително разрушителни разработки във военните лаборатории на Русия, отдавна се говори.