Миглена Ангелова смята, че колкото по-рано младите се махнат от страната, толкова по-добре

Миглена Ангелова взриви с изказване. Телевизионната водеща използва профила си във Фейсбук, за да призове младите българи да се махнат колкото се може по-бързо от България. Според скандалната водеща българските младежи трябва да избягат от страната, ако искат да имат някакъв шанс да живеят нормален живот.

[caption id="attachment_411799" align="alignright" width="300"]Миглена Ангелова Миглена Ангелова[/caption]

"Колкото по-рано напуснете България, толкова по-добре за вас", изцепи се Миглена Ангелова в социалната мрежа. И добави, че вината за това е единствено в политиците. "Не е нормално младите българи да бъдат управлявани от измислени политици, които не могат да се оправят с безмозъчните кифли, които са им любовници. И които назначават на какви ли не постове, само и само да им угодят", изригна госпожа Искрено и лично. И добави, че заради това страда целият български народ.

Миглена Ангелова е категорична, че умните млади хора трябва по-скоро да напуснат България, тъй като държавата не се интересува от тях. "Патриотизмът в най-скоро време ще бъде напълно безсмислена дума, изпразнена от съдържание", категорична е Миглена Ангелова, видяха от БЛИЦ.