Ани Салич е принудена да работи двойно повече в Нова ТВ

Ани Салич продължава да губи по рейтинг от бившите си работодатели бТВ. Новинарката, която премина в конкурентната Нова ТВ с намерението да измести бившите си шефове от лидерската позиция в новините, удари на камък. Над половин година по-късно, новините на Нова, чиито нова водеща е Ани Салич, продължават да бъдат на второ място по гледаемост след тези на бТВ с водещ Юксел Кадриев - бившият екранен партньор на журналистката.

[caption id="attachment_411697" align="alignright" width="300"]Ани Салич губи по рейтинг от бТВ Ани Салич губи по рейтинг от бТВ[/caption]

Това обаче далеч не е единственият удар по имиджа на Ани Салич. Новите й шефове явно са решили да я товарят допълнително, тъй като в момента новинарката е принудена да работи двойно повече. Освен, че води централната емисия новини, репортерката прави и свое авторско предаване. На всичкото отгоре от скоро Салич била принудена да вземе и късното издание на новините - тези от 22 часа. Така ще бъде цяло лято, издават източници от кулоарите на Нова ТВ.

Така от 10 юни Ани Салич буквално ще трябва да прекарва почти цялото си време в Нова ТВ, научиха от ПИК.