Жестока катастрофа между такси и полицейски автомобил навръх 25 май отне живота на служител на реда

Жестока катастрофа навръх 25 май отне живота на полицай. След сблъсък между патрулка и таксиметров автомобил, служителят на реда е загинал в болницата. Свидетели на катастрофата издават, че вината за зверския сблъсък е била на полицаите.

[caption id="attachment_411691" align="alignright" width="300"]Жестока катастрофа уби полицай Жестока катастрофа уби полицай[/caption]

Те са се движили с прекалено висока скорост без да са включили сигналните светлини. На всичкото отгоре патрулката е направила и забранен завой, довел до сблъсъка. Това е разказ на един от очевидците на инцидента. Думите му се подкрепят и от колеги на таксиджията, който първоначално беше изкаран виновен за удара.

Припомняме ви, че в нощта срещу 25 май таксиметров автомобил се блъсна в полицейска патрулка и уби на място возещият се на задната седалка униформен, на 44 години. Другите двама униформени са се отървали с леки травми.

Първоначално обаче за удара беше обвинен таксиметровия шофьор. В последствие стана ясно, че той няма никаква вина за станалата жестока катастрофа и полицаите са тези, които не са спазили правилника за движение, предават от "24 часа".