Тази уникална таблица ще допринесе за здравословното ви отслабване!

Фаворит сред начините за отслабване здравословно е разделното хранене. Методът за отслабване включва поемането на различни хранителни групи, които да се съчетават с други и да не се консумират заедно с трети. А уникална таблица помага за изпълнението й.

При това състояние организмът съумява да разчете определената храна и да извърши киселинното й смилане в отделните части на хранителния тракт. Това се извършва пълноценно, качествено и ефективно се оползотворяват всички микроелементи и важни за нас хранителни компоненти.

[caption id="attachment_411482" align="alignright" width="300"]отслабване Спазвайте правилата в таблицата и отслабването е гарантирано[/caption]

Учените доказват, че друг изключително важен момент при отслабване е и активността на тези ензими, които разграждат хранителните продукти. Съществуват няколко групи храни, които се класифицират според съдържанието на хранителните съставки в тях. Едната от тях е белтъчна. Другата е с преобладаващо въглехидратно съдържание. Към третата спадат бобовите храни, следващата е с наличие на мазнини повече от 50%. Последната от групите е с голямо съдържание на захари в тях.

Разделното хранене за първи път се описва като метод за подобряване функциите на организма, за отслабване не по драстичен начин и от лекарят Уилям Хей. Тази диета носи и името на учения. Начинът за нормализиране на теглото и укрепване на общото състояние на организма има много последователи. Целта е да се научат хората да подбират групите храни, които могат да консумират заедно и тези от тях, които не бива да се съчетават на едно място в организма.

[caption id="attachment_411484" align="aligncenter" width="300"]Ето я и услужливата таблица Ето я и услужливата таблица[/caption]

Според спецовете при прилагане на диетата не може да се очакват чудеса и отслабване още на първата седмица или месец. Тя действа по-бавно, но затова пък ефекта е траен. Разделното хранене освен със своите доказани плюсове, лекува и различни болежки в човешкия организъм.