Днес беше погребението на Валентина Иванова

Днес стотици съкрушени близки и приятели на Валентина Иванова си взеха последно сбогом с нея. Тялото на младата бургазлийка беше положено в гробищния парк на бургаския квартал "Лозово". Опелото се състоя в дома на Валентина Иванова, след което траурното шествие потегли към гробищния парк.

На погребението на красивата Валя от Бургас присъстваха около 150 души - нейни близки и познати. Сред опечалените беше и приятелят на почината - полицаят Валентин Георгиев, който не успя да сдържи напиращите сълзи, въпреки усилията.

На няколко пъти на майката на Валентина Иванова й прилоша. Беше й оказана незабавна медицинска помощ от присъстващия на погребението лекар. Сред опечалените беше и работодателят на Валя. Напомняме ви, че малко след изчезването й на 15 април, тръгна слух, че тя е била замесена в любовен триъгълник с шефа си. Този слух бързо беше отхвърлен.Оказа се, че зъболекарят, при когото Валя работи, има щастлив брак.

[caption id="attachment_411258" align="alignright" width="300"]Валентина Иванова Днес погребаха Валентина Иванова[/caption]

Фаталният край на красивата Валентина Иванова все още остава обгърнат в мистерия. Въпреки, че според разследващите тя се самоубила, близките й продължават да вярват, че тя е била убита, пише ПИК.

В нощта,  в която Валентина Иванова изчезна, тя е била забелязана за последно в морската градина. Миналата неделя разложеното й тяло беше открито на морския бряг.