Представителка на България без цензура обясни смутено, че младите хора не са цел на партията, приоритет са им възрастните

България без цензура неофициално твърди, че младите хора в страната не са им таргет. Казано по друг начин, от партията на Николай Бареков не се вълнуват особено да спечелят одобрението на младите избиратели, тъй като са се насочили към по-възрастните.

[caption id="attachment_410987" align="alignright" width="300"]Случката, за която мъжът твърди, че се е случила в шатрата на България без цензура Случката, за която мъжът твърди, че се е случила в шатрата на България без цензура[/caption]

Каква е целта на това, можем само да гадаем. Думите идват от устата на представителка на България без цензура, застанала в шатрата на партията на улица Плиска в София, за да раздава брошури на минаващите хора. Явно обаче не на всички. Онлайн потребител разказва, че когато отишъл при нея и си поискал брошурка, му било отговорено, че няма как да му дадат, понеже са останали твърде малка бройка.

"Като останат малко, не даваме на кой да е", обяснява момичето, твърди мъжът. И допълва, че е получила нареждане от централата на България без цензура да раздава малкото останали брошури само на по-възрастни хора.

"То не е официално, ама младите не сте ни таргет, разбирате ли?", твърди момичето.

От razkritia.com публикуваме думите на мъжа, който е разговарял с нея. От екипа не се обвързваме с категоричност да твърдим, че са 100§ истина, тъй като доказателствен материал липсва.