Цветелина Грахич скандализира

Скандалната вокалистка от бенда на Слави Трифонов - Цветелина Грахич показа гаджето си. Въпреки, че дълго време криеше връзката си, Цветелина Грахич най-после се реши. Мъжът, по който тя е луда и в момента заедно изживяват бурната си любов е певецът Кристиян Шаламанов. На скандалната босненка очевидни въобще не й пука, че той е от ромски произход.

Преди няколко месеца тръгна слух, че Цветелина Грахич има връзка с мургавия изпълнител. Въпреки, че двамата досега се криха, босненката най-после реши да се покаже с него. Цветелина Грахич се ядосвала много на писанията, че се срамува от любимия си и решила най-после да затвори устите на клюкарите.

Двамата се появиха заедно в дискотеката на Коцето. Цяла вечер Цветелина Грахич не спря да демонстрира чувствата си към него. Тя дори публикува техни снимки във фейсбук профила си.

Въпреки, че Слави Трифонов е в потрес от избора на подчинената си, Цветелина Грахич не дава пет пари за мнението му. Дългия забранил на босненката да кани гаджето си на работното си място, но въпреки това мургавият й приятел постоянно се навъртал около студиото. Всеки път щом го види Слави Трифонов избухва, но въпреки това Цветелина Грахич продължва да го мъкне със себе си.

[caption id="attachment_410951" align="alignright" width="300"]Цветелина Грахич Цветелина Грахич показа гаджето си[/caption]