Обраха дома на фолк певеца Константин

Изпълнителят от "Пайнер" Константин отново стана жертва на нагли апаши. Жилището на певеца е било обрано за пореден път. Това съобщи тази сутрин в ефира на бТВ самият Константин. Той заяви, че това се случва за 6-ти път този месец.

Константин, който вчера празнува именния си ден, сподели, че апашите са нахлули в жилището му, когато в него е нямало никого. Певецът дори се пошегува, че трябва да благодари на крадците, обрали дома му, за това, че са възпитани и не са разхвърляли много.

С типичното за него чувство за хумор, което го съпътства винаги, Константин каза, че от толкова много обири, вече в дома му не е останало какво да се вземе. Певецът се пошегува, че е по-добре следващия път крадците да му се обадят, за да им даде ключовете за дома си, за да не му се налага след това да поправя разбитата си врата.

Апашите са задигнали бяла техника, пари и златни накити. Константин не коментира каква е стойността на задигнатите вещи, заявявайки само, че този път крадците са пощадили дрехите му и тези на съпругата му. По всяка вероятност апашите, обрали дома на Константин, са го следили дълго преди това, пише Блиц.

[caption id="attachment_410945" align="alignright" width="300"] Константин Константин осъмна с обран дом[/caption]