Ванга предрича, че след време хората няма да имат тела

Петричката пророчица Ванга е направила сензационно предсказание преди смъртта си.

В последното си интервю преди да се пренесе в Отвъдното, Ванга предрекла потопа. Тя направила предсказанието пред украинския пътешественик и бизнесмен Анатолий Лубченко. Пророчицата позволила предсказанието да бъде публикувано след смъртта й.

През 1996 година Ванга предрекла, че след три или четири десетилетия се задава страшен потоп. Според нея той ще бъде причинен от огромно тяло, което ще достигне Земята и ще се удари във водата. Вълните, които ще са надигнат след случката, ще отмият няколко държави, а Слънцето ще престане да свети за три години.

[caption id="attachment_410876" align="alignright" width="300"]Ванга предрича, че след време хората няма да имат тела Ванга предрича, че след време хората няма да имат тела[/caption]

В крайна сметка след този апокалипсис на Земята ще оцелеят само добрите хора, а всички онези, които се правят на тарикати ще загинат. След това се задава златният век, който ще бъде запомнен с безсмъртие. Още през 1996 година Ванга твърдяла, че този век вече е започнал да настъпва, но все още са твърде малко хората, които могат да го видят.

Ванга пророкувала, че не е далеч времето, в което хората няма да сеят и да жънат, а единственото, с което ще се занимават е отглеждането на чедата им. Предсказанията й вещаят, че пътуванията ще се извършват по инсталации от Слънцето, а нефтът ще бъде забранен изцяло. Петричката пророчица е предрекла, че след четири десетилетия няма да има и следа от болестите, които ни мъчат днес, но пък за сметка на това ще се появят нови, които ще засягат основно мозъчната ни дейност. До това положение ще се стигне, тъй като всички ще пият от морето, докато не намерят вода в Космоса, която ще бъде много по-добра.

Ванга предрекла, че човечеството ще продължава да се увеличава, а Индия ще стане по-многобройна от Китай. Най-интересното е, че според пророчицата след време, хората няма да имат тела, а ще се живее само с енергията, както е при мъртвите, пише pik.bg.