Александър Сано е бесен

Александър Сано, който си спечели прякора Косъма, заради ролята си в култовия сериал "Под прикритие", избухна. Той е бесен от развоя на събитията в "Къртицата". Александър Сано е убеден, че победата на Георги е нагласена. Той е бесен, че чрез измама 150-те бона му бяха отмъкнати из под носа.

До последно Александър Сано, който се справяше блестящо в мисиите, водеше и в зрителския вот. Не само той, но и зрителите бяха убедени, че Косъма ще грабне голямата награда.

Според Александър Сано всичко се обърка в момента, в който продуцентите скриха резултатите от временното гласуване, издават близки до него. На финала беше обявено единствено, че Георги е победил Александър Сано с преднина в зрителския вот от 0,6%.

Самият Александър Сано до последно вярваше, че той ще грабне голямата награда и доволно протриваше ръце, представяйки се 150-те хиляди в ръцете си. Той е убеден, че Георги стана победител благодарение на шашма от страна на продуцентите на "Къртицата".

Разочаровани от развоя на събитията са и феновете на Александър Сано, които до последно го подкрепяха и вярваха, че той ще грабне голямата награда, пише ПИК.

[caption id="attachment_410583" align="alignright" width="300"]Александър Сано Александър Сано е бесен[/caption]

Единственото, което успя да зарадва Александър Сано след финала на "Къртицата", това беше срещата му с неговата любима Нели.