В онлайн пространството отдавна се коментира, че Николай Бареков ползва забранени вещества

Николай Бареков да даде проба за наркотици преди да се яви на изборите другата неделя. За това се обяви Антоанета Цонева, първият омбудсман на Софийска община и председател на Управителния съвет на Института за развитие на публичната среда.

[caption id="attachment_410419" align="alignright" width="300"]Николай Бареков съмнява хората Николай Бареков съмнява хората[/caption]

Освен това Цонева е експерт в сферата на гражданското участие в демократичния процес и е носител на награда за принос към правата на човека, връчен й от Българския хелзински комитет. В личния си профил във Фейсбук Цонева в прав текст заяви това, за което от доста време се шушука в онлайн пространството. А именно, че Николай Бареков взема наркотици.

Николай Бареков"Нека Николай Бареков даде проба за наркотици. Както и всички водачи на листи", призова Цонева в социалната мрежа. Припомняме ви, че в онлайн пространството отдавна се коментира, че лидерът на България без цензура е фен на упойващите вещества.

"Само вижте разширените му зеници, агресивното и еуфорично поведение. Всички тези са признаци за прекаляване с амфетамини, стероиди или кокаин", категорични са специалисти. Нещо повече, избирателите от доста време наричат Николай Бареков Анаболното човече, видяха от bgnovosti.com.

Всички тези симптоми карат хората да си мислят, че бившият журналист честичко посяга към забранените субстанции.