Росен Плевнелиев отпразнува 50-тия си рожден ден със селфи

Росен Плевнелиев чества 50-годишен юбилейсъс селфи снимка в социалната мрежа. Президентът се щракна за годишнината с куп членове на екипа си. Фотосът бе направен от ексминистъра на културата и известен актьор Владо Пенев. Именно той сподели и снимката в социалните мрежи.

Това не е първото президентско селфи, което се появява в социалните мрежи, но е далеч по-колоритно от предишните. Росен Плевнелиев се щракна с членове на екипа си, актьори и приятели.

[caption id="attachment_410336" align="alignright" width="300"]Росен Плевнелиев отбеляза със селфи юбилея си Росен Плевнелиев отбеляза със селфи юбилея си[/caption]

На снимката присъства още и ръководителят на администрацията на Росен Плевнелиев Екатерина Захариева. Паметливи припомнят, че в служебното правителство тя заемаше поста вицепремиер, а по-рано оглавяваше министерството на благоустройството и регионалното развитие, пише електронното издание offnews.bg.

Освен Росен Плевнелиев и Екатерина Захариева, на снимката присъства и друго познато лице от служебния кабинет – това на Николай Милошев–бившия образователен министър. Освен него на снимката присъства и екс културния министър Владо Пенев, който е и главния виновник за разпространението на фотоса.

Освен, че избра да отбележи 50-годишния си юбилей в изключително тесен кръг и то предимно със служители от екипа на администрацията си, Росен Плевнелиев отбеляза събитието и семейно. Снимки от купона обаче не бяха разпространени в социалните мрежи, за съжаление на светските хроникьори. Селфито с екипа му обаче предизвика истински фурор, особено след като предишното бе пародирано от Иван и Андрей.

Припомняме ви, че двамата водещи си направиха фото с Ива Екимова, подобно на президентското, но облечени като пилета. Колоритния фотос им спечели доста шеговити коментари в социалните мрежи. А новото президентско селфи на Росен Плевнелиев предизвика куп честитки и благопожелания за държавния глава