Кризата не подмина и Лияна

Фолк певицата Лияна удари дъното. Колежките от поп-фолка вече я удумват, че здравата е закъсала. Вече почти никой не иска да покани Лияна да забавлява гостите в заведението му. Причината за това е, че скандалната изпълнителка напоследък не е направила нито един хит. Хитовете й парчета вече се изтъркаха и след като Лияна не поднася нищо ново на феновете си, те я пренебрегнаха напълно.

Изпълнителката отдавна не е получавала и никакви награди, което също е една от съществените причини за спада на интереса към нея. Единственото заведение, в което Лияна се изявява е дискотека на нейния братовчед Константин в Студентски град. Коцето е единственият, който кани братовчеда си на участия.

Липсата на покани за изяви е причината Лияна да свали драстично хонорара си. Тя вече иска по хилядарка, за да пее. През работните дни изпълнителката приемала дори и покани за участие с хонорар от 700-800 лева.

Лияна се надява, че намаляйки хонорара си, ще успее да си върне предишните ангажименти и графикът й за участия отново ще бъде препълнен.

[caption id="attachment_410201" align="alignright" width="300"]лияна Лияна вече пее за хилядарка[/caption]

На закъсалата изпълнителка не помогна дори и скандалното й поведение, докато беше в къщата на Биг Брадър. Изявата й в риалитито доведе до вдигане на рейтинга й, но за съжаление това не беше за дълго, пише ПИК.