Юксел Кадриев може да напусне бТВ срещу космическа заплата

Юксел Кадриев се е срещал тайно с колегата си от Нова ТВ Николай Дойнов. Бдителни папараци са успели да засекат двамата докато са разговаряли в столична пицария, а според запознати темата им е била далеч от обикновено приятелско бъбрене.

[caption id="attachment_410168" align="alignright" width="300"]Юксел Кадриев на тайна среща с Николай Дойнов Юксел Кадриев на тайна среща с Николай Дойнов[/caption]

Ники Дойнов се е опитал да привлече Юксел Кадриев към екипа на Нова ТВ, обещавайки му изключително примамливи пари. Според източника ни, новинарят на бТВ ще прибира по седем бона на месец, ако се съгласи да напусне сегашните си работодатели и да се премести при конкуренцията. Освен солидната сума, Юксел Кадриев отново ще си партнира с бившата си колежка от бТВ Ани Салич карто водещ на централната емисия новини, само че този път по Нова ТВ.

Идеята на Дойнов е колегата му Юксел Кадриев да заеме мястото му, докато той самият има намерение да заеме поста шеф на новините на Нова. Преместването на Юксел в Нова ще позволи на Дойнов да пътува спокойно по командировки в най-горещите точки на света.

Все още не е ясно дали Юксел Кадриев ще приеме предложението на Нова ТВ. Ако това се случи, рокадата ще е поредният удар по бТВ, които вече загубиха голяма част от водещите си лица, припомнят от ПИК.