Анна-Мария Гюзелева проговори след отвореното писмо, което написа

Съпругата на великия оперен певец Никола Гюзелев - Ана-Мария Гюзелева отвърна на писанията по адрес на семейството й. Провокирана от информацията, която се появява в медиите за съпруга, Ана-Мария Гюзелева коментира написаното за съпруга й.

Тя призова всички приятели на Никола Гюзелев, както и тези които са негови псевдо приятели да й помогнат. Ана-Мария Гюзелева заяви, че семейството й е изолирало напълно медиите от живота си и това е причината те да печелят аудитория на техен гръб по изключително подъл начин. Ана-Мария Гюзелева заяви, че се чувства омерзена от написаното за нея и Никола Гюзелев не само от жълтите издания, но и от изданията, които претендират за сериозни.

Съпругата на тежкоболния оперен певец заяви, че той е човек, прославил България в цял свят и за това не заслужава подобно отношение. Анна-Мария Гюзелева призова почитателите на съпруга й да не вярват на всичко, което четат за него и да подбират внимателно източника си на информация.

[caption id="attachment_408670" align="alignright" width="300"]Анна-Мария Гюзелева Анна-Мария Гюзелева се чувства омерзена от писанията за Никола Гюзелев[/caption]

Съпругата на Никола Гюзелев заяви, че години наред е търпяла писанията по неин адрес, но повече не може да търпи, тъй като става въпрос за любимия й.

Анна-Мария Гюзелева припомни и добре позната българска поговорка за божието възмездие, визирайки поведението на журналистите, които търсят слава на гърба на нещастието на семейството й, пише ПИК.