Емилия е категорична, че тя и Анелия никога няма да станат приятелки

Настоящата половинка на Коко Динев - Емилия проговори за отношенията си с бившата му съпруга Анелия. Пайнерката разкри в предаването на Гала, че в момента отношенията й с бившата госпожа Динева са напълно нормални. Тя каза, че двете никога няма да станат приятелки и да си пият кафето заедно. Емилия сподели, че отношенията с нейната колежка са нормални, но не и приятелски.

Всеки път, когато се видят, двете се поздравяват. Разговорите между тях се състоят единствено от размяната на две-три реплики и всяка продължава по пътя си.

Емилия заяви, че не чете жълтата преса. След малко тя се издаде, че това не е истина и сподели с Гала, че често й се случва синът й Иван да я попита защо на снимките във вестниците са само майка му и баща му, но не и той.

Емилия сподели и за здравословния проблем, който има. Изпълнителката каза, че има силни болки в областта на кръста, които са в резултат от носенето на обувки с висок ток.

[caption id="attachment_408601" align="alignright" width="300"]Емилия Емилия заяви, че Анелия никога няма да й стане приятелка[/caption]

Пайнерката сподели, че не обича да си губи време в обикаляне из магазините. Тя е поверила избора си на дрехи изцяло на своята приятелка Весела Тотева и стилистката си, както и на Коко Динев.