Иво Карамански позлатил любимата си, която го дари със син

Красивицата Нели, който е бивша гимнастичка и настояща тв водеща, е прибрала солидна сума пари от покойния Иво Карамански заради наследника, с който успя да го дари приживе. Подземният бос бил на седмото небе от щастие, когато разбрал,че красивата гимнастичка ще го дари със син - нещо, което законната му съпруга Галя не успя да направи.

Веднага след раждането на Иво Карамански - младши, щедрият Иво Карамански броил на ръка на Нели Иванова сумата от 70 000 долара. Отделно той й подарил просторен апартамент в елитен столичен квартал.

Близки до Иво Карамански коментират, че той е обичал повече сина си, отколкото трите си дъщери. За съжаление наследника на Иво Карамански остава сирак едва на годинка и три месеца.

Парите, които Нели взима от мафиота, стават причината за завистта на много от колежките й към нея. Съпругата на Иво Карамански също не остава равнодушна и започва война с Нели, която продължава дълги години.

[caption id="attachment_408532" align="alignright" width="300"]Иво Карамански Иво Крамански[/caption]

Галя се почувствала пренебрегната и недостойна за Иво Карамански, тъй като не успяла да го дари с мъжки наследник.

Иво Младши знае истината за баща си. Научава всичко от майка си, когато е едва на три годинки. Нели решила да му разкаже всичко преди да тръгне на градина, пише ПИК.