Луиза Григорова разкри цялата истина за отношенията си с Радина Кърджилова

Младата актриса Луиза Григорова разкри истината за отношенията й с нейната колежка Радина Кърджилова. Двете млади дами бяха най-добри приятелки. Приятелството им не издържа на изпитанието, което съдбата им поднесе. Докато участваха в "Стъклен дом" Луиза Григорова и Радина Кърджилова следваха в НАТФИЗ.

Между двете млади актриси се появи мъж, който стана причината за разлъката между тях. Ябълката на раздора стана рапъра Стефан, който изостави Радина Кърджилова заради нейната колежка и най-добра приятелка Радина Кърджилова.

Въпреки, че настоящата половинка на Деян Донков продължава да отрича, че е сърдита на Луиза Григорова, последната разкри истината за отношенията между тях.

Луиза Григорова разкри, че Радина й е сърдита заради случилото се със Стефан и именно връзката й с него е станала причината за разпадането на приятелството им.

[caption id="attachment_408459" align="alignright" width="300"]Луиза Григорова Луиза Григорова и Радина Кърджилова вече не са приятелки[/caption]

Луиза Григорова допълни, че обстоятелствата са се развили по начин, по който се е наложило пътищата на двете да се разделят. Луиза Григорова разкри, че вече не гледа постановките, в който участва бившата й приятелка.

Носи се слух, че Радина Кърджилова е бременна. Младата актриса внезапно отказала цигарите и започнала да отхвърля предложения за работа, тъй като не искала да се преуморява.