Отношенията между Дарин Ангелов и партньорката му, се задълбочават

Нещо горещо се случва в последно време в танцувалния риалити формат „Денсинг старс”.

Участниците в танцувалното шоу разкриват, че напоследък актьорът Дарин Ангелов е станал твърде близък със своята сценична партньорка – Ани. По всичко личи, че отношенията между Дарин Ангелов и Ани не са просто колегиални. Запознати твърдят, че напоследък двойката бива засичана заедно извън сценичните изяви, все по-често. Таблоидът „Всеки ден” отбелязва на страниците си, че неотдавна Дарин поканил Ани на кино.

[caption id="attachment_408440" align="alignright" width="300"]Нова любов се заражда в „Денсинг старс” Нова любов се заражда в „Денсинг старс”[/caption]

Двамата били отдадени толкоз много един на друг, че фриволното им поведение успяло да втрещи присъстващите в залата. Дарин и Ани непрекъснато демонстрирали близостта си. Докато останалите присъстващи в кино залата на столичен мол се вглъбили в развитието на събитията във филма, Ани и Дарин се целували доста шумно и не спирали да си разменят ласки. Раздразнени от случилото се очевидци коментират, че поведението на новосформираната двойка напомняло повече на пубери, отколкото на зрели хора. Възмутени хората твърдят, че те успели да издразнят сериозно всички останали с поведението си и сякаш били отишли в кино салона, за да се натискат, а не, за да гледат филма.

От актьорските средите припомнят, че до съвсем скоро Дарин Ангелов се срещал с бившата половинка на рапъра Криско – моделката Кристин. Кристин е известна и като котката от предаването на Денис Ризов, което до неотдавна вървеше в ефира на Българската национална телевизия. Любопитното в цялата тази ситуация е, че само преди половин година танцьорката Ани стана майка. Не е известно дали се е разделила с партньора си или просто е решила да пофлиртува. Малко по-рано се заговори за любов и между друга двойка от участниците в „Денсинг старс” – певицата Михаела Филева и Светльо. Към днешна дата съвсем спокойно може да се каже, че Михаела и Светльо са фаворити на публиката, пише pik.bg.

Никой обаче не смее да прогнозира как ще се развият нещата до края на танцувалното риалити „Денсинг старс”.