Николай Бареков твърди, че партията му ще е първа на евроизборите

Николай Бареков, който има претенциите да бъде новия министър-председател на Република България, се изцепи яко.

По време на предизборната си обиколка из страната той посъветва евентуалните си избиратели да не слушат какво се говори по медиите, тъй като неговата партия щяла да бъде първа на предстоящите евроизбори. Той зададе въпроса кой може да ги бие и побърза да си отговори сам, че Станишев го е страх и бяга, а ГЕРБ пък били събрали само двайсетина души при посещението си във Видин. Николай Бареков е убеден, че няма кой да гласува за гореизброените две партии.

[caption id="attachment_408311" align="alignright" width="300"]Николай Бареков твърди, че партията му ще е първа на евроизборите Николай Бареков твърди, че партията му ще е първа на евроизборите[/caption]

Той бе категоричен, че на предстоящите избори отново ще се използва добре познатата порочна практика с купуването на гласове. Според твърденията на новоизлюпения политик ВМРО, ББЦ, Гергьовден и земеделците не разполагат със средства за купуване на гласове. Николай Бареков се изцепи за пореден път заявявайки, че са единствената партия, която няма да си позволи да „омърси вота”. Според наблюдатели, ако наистина се получи така, то ще бъде, защото нямат възможност, а не, защото имат намеренията да играят честно. Председателят на „България без цензура” призова обществото да бъде по-дейно и то да очертае дневния ред на нацията, пише pik.bg.

Въодушевен от желаещите да чуят предизборната му агитация, Николай Бареков заяви, че за него е чест, че вижда толкоз много хора, които искат страната ни „да я бъде”. Всъщност едва ли има българин, който не би желал да живее в по-уредена страна, но едва ли днешните политици са хората, които ще сбъднат тази мечта. Повече от очевидно е, че всеки един от тях залива избирателите с редица сладки обещания, които обаче по-късно така услужливо забравят да изпълнят. Вероятно за пореден път народът ни ще се превърне в излъганото циганче, употребено за изборите и захвърлено като ненужна вещ след това.

Наша е отговорността да превърнем страната, в която живеем в рай, а не да бягаме в чужбина оставяйки зад гърба си семейства и близки!