Ивайла Бакалова съди Марина Мицич заради обидите в Къртицата

Ивайла Бакалова праща на съд Марина Мицич заради обидите в „Къртицата“. Риалити звездата взе решение да си потърси правата и последва примера на Бориса Тютюнджиева. Мис България се обиди изключително много от думите на Марина Мицич, че е момиче, което предлага платени услуги на мъже. След като кадрите бяха излъчени в национален ефир, Ивайла побесня и поиска извинение.

Въпреки че Марина Мицич се отрече от думите си и заяви, че не е искала да обиди миската и дори публично й се извинява, Ивайла се закани да я съди докрай.

[caption id="attachment_408294" align="alignright" width="300"]Ивайла Бакалова праща на съд Марина Мицич Ивайла Бакалова праща на съд Марина Мицич[/caption]

Мис България категорично заяви, че ще си търси правата и дори е поискала да я свържат с адвокат, пише inews.bg.

Това е втори подобен скандал в „Къртицата“ след като Бориса Тютюнджиева обяви, че ще заведе дело срещу Емил Каменов. По думите на манекенката тя не може да подмине просто така изказването му, че е правила компания на Силвестър Сталоун в България и дори го е посещавала в хотелската му стая.

Скандалът, в който името на Бориса бе замесено може и да не приключи в съда, ноИвайла Бакалова е категорична, че ще съди Марина Мицич за думите й. Мис България заяви, че се чувства не само лично обидена и засегната от думите и коментарите на модната редакторка, но смята, че близките й също са потърпевши от тези обиди.

Как ще се развие съдебната драма между двете предстои да видим. Марина Мицич вече официално се отрече от думите си и дори заяви, че ги е казала в състояние на афект. Тя също така призна, че е чула коментари на приятелки и няма доказателства за обвиненията срещу Ивайла, което пък вероятно ще й спечели обвинение в клевета.