Гена Трайкова се оказала препъни камъка в издигането на колежката си

Гена Трайкова успя да прецака Виктория Петрова, след като интригите около рокадите в bTV не стихват.

Всичко започна с напускането на Ани Салич, която остави медията без топ водеща на централните информационни емисии, отбелязва вестник „Ретро”. Ръководството успя да реагира сравнително бързо и постави на нейно място Виктория Петрова. С бързото си издигане обаче синеоката брюнетка си навлече сериозна омраза от страна на колегите й, в това число и от Гена Трайкова. Блондинката, която си партнира дълги години на екран с Венелин Петков, а за кратко време и в личен аспект, така и не успя да се пребори за мястото на титулярка и да замени Ани Салич.

[caption id="attachment_408251" align="alignright" width="300"]Гена Трайкова подля вода на Виктория Петрова по пътя към върха Гена Трайкова подля вода на Виктория Петрова по пътя към върха[/caption]

Това допълнително нагнети напрежението между Виктория Петрова и Гена Трайкова, между които и без това от дълго време има чисто женско съперничество. И няма как да е иначе, при положение, че Виктория Петрова е сочена за най-красивото лице на bTV и привлича интереса на всички колеги, представители на силния пол. В същото това време връстницата й Гена Трайкова остава сякаш някак си на заден план. Конфликтът между двете изпъкна още повече в последния месец, след като Гена Трайкова успя да се домогне до позицията главен редактор на новините. Сега тя се пада пряк началник на своята съперница.

От кухнята на новините разкриват, че откакто Гена Трайкова е станала главен редактор на новините, Виктория Петрова не е видяла бял ден. Шефката не спира да намира кусури на подчинената си, непрестанно й брои лапсусите и натяква, че е просто една говорителка, която не върши никаква друга работа. Запознати разкриват, че в служебните задължения на всички водещи влиза и правенето на репортажи, журналистически разследвания и филми. По пример на своята предшественичка Ани Салич обаче и Виктория Петрова съумявала да се скатае успешно от тези си задължения или поне до момента. Останалите колеги обаче сериозно възроптали срещу пословичния мързел на Юксел Кадриев и Виктория Петрова и Гена Трайкова била принудена да вземе мерки.

От кухнята на новините издават, че именно с броенето на гафовете и изтъкването им пред ръководството, Гена Трайкова успяла да прецака Виктория Петрова да се издигне в йерархията на медията, пише pik.bg.