Поредният инцидент в "Къртицата"

Георги от "Къртицата", който геройски издържа престоя си в изолатора, ще заплати с кръв завръщането си в базата. ММА боецът ще трябва да бръкне в няколко кутии с опасни влечуги, без да знае какво има в тях. В една от кутиите има змия и Георги ще бъде ухапан от нея. Това става ясно от излъчения анонс за предстоящия епизод на "Къртицата" тази вечер.

Предстои и седмичния лов в "Къртицата". Единственият участник, който ще пропусне това е, Бориса. Участниците в риалитито ще имат добри попадения, като в седмичното им меню ще липсват единствено тестени изделия.

С приближаването на финала, въпросът "Кой е Къртицата?", ще вълнува все повече участниците в риалитито.

В дискусията за разобличаване на къртицата се включи Александър Сано, който заяви че още при представянето му, продуцентите на "Къртицата" споделили с него, че той е най-подходящ за къртица.

Сано разкри, че като тийнейджър е бил изпечен лъжец и са му били нужни няколко години, за да спечели отново доверието на приятелите си и те да му вярват.

[caption id="attachment_408149" align="alignright" width="300"]"Къртицата" Инцидент в "Къртицата"[/caption]

Участниците в "Къртицата" ще се сдобият с предмети, с които могат да бъдат разиграни доста провокативни сцени. Оказва се, че Сано определено не е толкова свенлив за какъвто се представи пред танцьорка за рождения му ден.