Актьорът Краси Радков преживя голям срам

Актьорът от "Шоуто на Слави" Краси Радков стана за резил. Неговата съпруга Станислава за пореден път скандализира. Вчера сутринта тя се появи в национален ефир в оскъдно облекло. Жената на Краси Радков, която постоянно сменя амплоато си, втрещи зрителите на бТВ. Тази седмица тя ще бъде коментатор на предаването.

В понеделник Станислава блесна в ефира в облекло, което определено не беше подходящо за изявата. Любимата на Краси Радков представи балетната си формация. От няколко години блондинката забавлява заедно с няколко свои приятелки посетителите на нощни заведения. След като получи категоричен отказ от Слави Трифонов за изява в телевизията, съпругата на Краси Радков реши да се захване с танците.

От самото начало на актьора никак не му се понравила идеята за кабаретната формация и се противопоставил на идеята на любимата си, но въпреки това тя не го послушала. Станислава дори си направи корекции на бюста, за да бъде по-привлекателна в оскъдните си роклички.

[caption id="attachment_408119" align="alignright" width="245"]Краси Радков стана за резил Краси Радков стана за резил заради съпругата си[/caption]

Блондинката категорично отказва да сбъдне най-съкровената мечта на Краси Радков, който копнее да стане баща. Станислава е твърдо решена да гради кариера и след 11 години брак, тя заявява, че не е готова да стане родител и да зареже работата си, пише ПИК.