Липсват играчките в промоционални пръчици в „Кауфланд”

Потресени клиенти хванаха „Кауфланд” в крачка за пореден път.

Една от потърпевшите разказва пред редакцията на Информационна агенция „ПИК”, че за пореден път е останала разочарована от далаверите, които се въртят в „Кауфланд” за сметка на клиента. Тя твърди, че е станала свидетел на крещяща злоупотреба в търговската верига и допълва, че са се превърнали в поредните жертви заедно с малката й дъщеричка.

Клиентката на „Кауфланд”, чието име не се споменава разказва, че купила пакетче зърнена храна, която била на промоция във въпросната търговска мрежа.

[caption id="attachment_408102" align="alignright" width="300"]Липсват играчките в промоционални пръчици в „Кауфланд” Липсват играчките в промоционални пръчици в „Кауфланд”[/caption]

Въпросните „царевични пръчици”, които по принцип били на цена 3.95 лв., били пуснати на промоционална цена в „Кауфланд”-Перник. Жената уточнява, че цената на пръчиците е доста висока поради факта, че в тях има детска играчка. След като поднесла пакета на детето си, то внезапно се разплакало и клиентката първоначално не разбрала каква е причината. Малко по-късно обаче станало ясно, че малката й дъщеричка се разплакала, тъй като не успяла да открие играчка в пакета.

Разглеждайки внимателно опаковката, клиентката установила, че въпросният пакет с царевични пръчици бил залепен със стикер, което я навело на мисълта, че липсата на играчка не е фабричен пропуск, а „работа” на някой от служителите на „Кауфланд”. След като се почувствала излъгана, тя решила да провери и останалите пакети с царевични пръчици. С изненада установила, че при всички тях ситуацията не е по-различна - залепени са със стикер.

Клиентката е възмутена и от шумно рекламираната по радиото промоция на свинска плешка на цена от 5.99 лв. за килограм. Отивайки на място се оказало, че въпросната промоция е фалшива, тъй като в магазина нямало свинска плешка. Същото разочарование преживяла и с няколкото вида колбаси, които дни на ред били рекламирани на промоционални цени, пише pik.bg. Припомняме, че вчера друг клиент изплака с въпросните колбаси, недоумявайки защо рекламираната луканка се продава на промоционална цена само в нарязан вид, а цялата се продава на редовна цена.