Влади Данаилов предчувствал смъртта на Мария Данаилова

Синът на Ламбо и Ирен Кривошиева - Влади Данаилов проговори за смъртта на Мария Данаилова. Сензитивният Влади предрече смъртта на съпругата на баща си. Той заяви, че Мария винаги го е приела, но не е успяла да приеме само начина му на мислене. Дни преди смъртта на Мария Данаилова, ВладиДанаилов каза, че едва когато тя умре, ще разбере, че той е бил прав. Наследникът на Ламбо сякаш е предчувствал смъртта на съпругата му.

Попитан дали има предвид, че Мария Данаилова вече е разбрала смисъла на това, което говори, Влади Данаилов отговори, че той не е Господ и не може да знае.

На въпроса дали е вярно, че Мария Данаилова се е страхувала, че той може да има претенции към богатството на баща си, Влади Данаилов отговори, че това не го интересува, тъй като той е богат човек. Влади заяви, че няма финансови проблеми, а проблеми с дисциплината. Той допълни, че единствената му баба е в много добро финансово състояние и му помага винаги, когато той има нужда.

Влади Данаилов коментира и слуховете, че Мария Данаилова е починала от рак като лъжа. Той заяви, че от години тя е имала проблеми с бъбреците. На въпроса дали Ирен Кривошиева си е взела прошка от Мария Данаилова приживе, Влади заяви, че майка му си е такава и иска прошка от всеки.

[caption id="attachment_408043" align="alignright" width="300"]Мария Данаилова Влади  предчувствал смъртта на Мария Данаилова[/caption]

Синът на Ламбо каза, че Мария Данаилова го е приела и е простила на баща му и на майка му, пише Блиц.