Това видео е най-големият кошмар на Николета Лозанова

Плеймейтката Николета Лозанова, която загърби скандалния имидж и реши да гради телевизионна кариера, изпада в ужас всеки път, когато се сети за своя изява в миналото.

Преди няколко години, когато Николета Лозанова все още не познаваше Валери Божинов, приемаше покани за участие в най-различни предавания. Едно от участията й беше в шоуто за танци "ВИП Денс", където тя си партнираше с Нед от Биг Брадър. Не само, че двамата останаха запомнени от зрителите с потресаващите си танцувални умения, но едно от изпълненията им е кошмар, който преследва Николета Лозанова и до днес.

Тв водещата на "Поверително" се надява, че зрителите ще забравят резила й от преди няколко години. Танцът, който Ни Ло не иска никога да си спомня превъплъщението й в ориенталска танцьорка. За разлика от другите й изяви на сцената на "ВИП Денс", това е танцът, който тя изпълни най-добре. Николета демонстрира завидни танцови умения, за които всяка ромка би й завидяла.

Форумци дори коментират, че изпълнението на Николета Лозанова доказва твърденията, които се появиха в медиите, че тя крие ромския си произход. Каква е истината? Това само Ни Ло знае. Факт е, че тя се срамува от това свое изпълнение.

[caption id="attachment_408033" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова[/caption]