Връзката между дъщерята на злощастно загиналия Емил Шарков и него била изключително силна

Дъщерята на Емил Шарков е почувствала, че баща й е мъртъв. Вдовицата на убития полицай Милена Шаркова разкрива, че детето усетило смъртта на баща си още на сутринта на 14 март, преди да получат фаталното обаждане с трагичната вест.

[caption id="attachment_407970" align="alignright" width="251"]Емил Шарков Емил Шарков[/caption]

Вдовицата споделя, че двете са се събудили рано сутринта и малката започнала да се готви за училище, когато разбрали че има убит полицай при операцията в Лясковец. Именно тогава започнали притесненията им. Милена Шаркова разказва, че когато по-късно им са се обадили да им съобщят за смъртта на Емил Шарков, детето казало само "Мамо, аз знаех още от сутринта". Почернената жена не скрива, че тримата са били едно щастливо семейство, а връзката между Емил Шарков и дъщеря му била изключително силна.

Припомняме ви, че елитният полицай беше прострелян в ранните часове на 14 март от психично болния Петко Петков. Драмата се случи при спец акция на МВР с цел да неутрализират психопата и да изземат незаконно притежаваните от него оръжия, с които е заплашвал да стреля по учениците от близкото училище.

Вследствие на стрелбата на Петков, Емил Шарков загина, а двама от колегите му бяха ранени, припомнят от "24 часа".