Хилда Казасян сподели, че третият аборт я е разделил с обичания актьор

Хилда Казасян избягва да разговаря за брака си с Чочо Попйорданов. Джаз певицата имаше седемгодишен брак с обичания актьор, който ни напусна нелепо преди една година. До момента обаче дъщерята на легендарния Вили Казасян избягваше да коментира брака си с актьора, изтъквайки само, че двамата са били родени да бъдат брат и сестра, а не съпруг и съпруга.

[caption id="attachment_407754" align="alignright" width="300"]Хилда Казасян има три аборта от Чочо Попйорданов Хилда Казасян има три аборта от Чочо Попйорданов[/caption]

В интервю за Сашо Диков обаче Хилда Казасян за пръв път разкри, че има цели три спонтанни аборта от Чочо Попйорданиов. Певицата споделя, че докато първият аборт ги е сплотил, то третият е станал причина за раздялата им. Тя сподели още, че двамата вече са се били отчуждили, когато Йоана Буковска се е появила в живота им и започнала връзката си с актьора.

Джазпевицата не крие, че е благодарна на Даниела - последната жена в живота на бившия й съпруг, която му е помогнала да се измъкне от капана на алкохола. "Чочо беше голямо дете, той не търпеше фалша и лицемерието", категорична е Хилда Казасян, видяха от "24 часа".