Дъщерята на Маджо живее в разкош

Дъщерята на Маджо вършее из Карибите. Определено да си щерка на основателя на СИК си има своите предимства. Щерката на Младен Михалев, по-известен като Маджо, си подари приказна почивка в една от най-предпочитаните екзотични дестинации - Карибите.

Дъщерята на Маджо - Йоанна прекара няколко вълшебни дни в райското кътче заедно със своята първа братовчедка - Миряна, която е щерка на брата на баща й - Здравко. Двете млади дами денем  релаксираха край бреговете на Карибите, а нощем се отдадоха на забавления.

Дъщерята на Маджо е една от малкото богаташки наследници, които разчитат не само на подкрепата на родителите си, но и на себе си.

След като Йоанна се дипломира на Острова, тя побърза да си потърси работа. Дъщерята на Маджо завърши един от най-елитните университети в Кралството. В момента тя работи като дизайнер в голяма компания.

[caption id="attachment_407684" align="alignright" width="300"]Дъщерята на Маджо Дъщерята на Маджо на Карибите[/caption]

Въпреки, че не получава висока заплата, тъй като все още няма необходимия опит, дъщерята на Маджо не получава висока заплата. Явно финансовият стимул за работа при нея не е решаващ фактор, което е повече от похвално. Милионерската наследница разчита не само на връзките и милионите на баща си, но и на своите умения.

Дъщерята на Маджо често е засичана в нощни клубове на Острова, където купонясва заедно със синовете на руски милионери, научи Хот арена.