Годжи на крачка от голямата си мечта

Само крачка дели Годжи от реализацията на една от най-големите му мечти. Музикантът отдавна копнее за собствен дом в столицата. Откакто е част от екипа на Слави, той живее под наем. В момента дори Годжи и неговият работодател са съседи. Музикантът държи е наемател на апартамент в столичния квартал Драгалевци. Квартирата му се намира точно до палата на Слави в тузарския квартал.

Годжи е на крачка от заветната си мечта и много скоро той ще стане горд собственик на голяма къща в един от елитните столични квартали. "Уикенд" научи, че преди година Годжи се е сдобил с апетитен парцел в квартал "Бояна". Музикантът възнамерява да построи луксозна къща на парцела, които се простира на площ от цели 2 дка.

[caption id="attachment_407679" align="alignright" width="300"]Годжи Годжи[/caption]

Годжи разполага с част от парите, необходими за строежа. Според осведомени, къщата-мечта ще струва на Георги Милчев скромната сума от 250 000 евро. Музикантът разчита не само на собствено финансиране.

Тъй като разполага едва с половината от парите, Годжи е решил да изтегли кредит в размер на 250 000 лева, с който да си подсигури парите, необходими за строежа на къщатата.

Близки на музиканта разкриха, че той е събирал сумата, откакто работи при Слави от спестявания.