Даниел Боримиров съвсем сериозно обмисля да избяга от страната, не желае да коментира конфликтът си с Гонзо

Даниел Боримиров втрещи феновете си с изказването, че все по-сериозно обмисля да се махне от България. Легендата от незабравимото футболно лято в САЩ'94 разкри, че има намерение да напусне родината заедно със семейството си, ако нещата в България продължат да се развиват по този начин.

[caption id="attachment_407569" align="alignright" width="300"]Даниел Боримиров иска да се махне от България Даниел Боримиров иска да се махне от България[/caption]

В предаването на бТВ "Преди обед" Даниел Боримиров разкри, че смята да се установи в Германия за постоянно, тъй като там се чувства изключително добре. Футболистът не скри разочарованието си и от случващото се в любимия му Левски, където тази година отбелязват 100-годишнината от създаването на клуба. Празненствата обаче са помрачени от кошмарното представяне на отбора, който загуби шансовете си да се бори за титлата след поредица слаби мачове и загуби, в това число и от вечния съперник ЦСКА.

Даниел Боримиров коментира и пререканията си с Гонзо, докато двамата бяха част от Левски. Футболната ни легенда е категоричен, че няма какво да дели с бившия футболист на сините, тъй като е отговорил на всичките му нападки и обвинения, предават от БЛИЦ.