Принц Хари на парти в Маями, след като заряза Кресида Бонас

Принц Хари го удари на ергенски живот, след като заряза Кресида Бонас. Освободен от оковите на двегодишната си връзка, четвъртият в линията за наследяване на британския трон го удари на живот.

Само ден след като официално се раздели с приятелката си, принц Хари замина за Маями. Фотографи хванаха принца да се забавлява по време на парти с неизвестна брюнетка.

[caption id="attachment_407498" align="aligncenter" width="300"]Принц Хари се забавлява в Маями след раздялаа с Кресида Принц Хари се забавлява в Маями след раздялаа с Кресида сн. youtube.com[/caption]

Британски медии не пропуснаха да отбележат и отсъствието му от погребението на Марк Шанд, брат на мащехата му Камила. Докато мнозина се чудеха защо принцът не придружава баща си, в един толкова тъжен за семейството момент, принц Хари се забавляваше в нощен клуб на другия край на света.

harry 3

Принцът прекарал цяла вечер в компанията на неизвестна брюнетка, заедно с компания от още 13 души. Част от лицата били от личната му охрана и не се отделяли от него.

Достъпът до частната трапезария бил строго охраняван, но служители твърдят, че принцът изглеждал щастлив и оживено си бъбрел с непознатата брюнетка. Братът на Уилям си тръгнал в малките часове на нощта, като от клуба дискретно мълчат дали дамата му го придружила до апартамента му в 5-звездния хотел на плажа.

По всичко изглежда, че принц Хари и Кресида Бонас са сложили окончателно край на отношенията си. Папараци не пропуснаха да проследят и вече бившата приятелка на принца в Лондон и тя далеч не изглеждала съкрушена от раздялата им, пише dailymail.co.uk. Двамата изненадващо се разделиха на 29 април тази година. Новината порази много от британците, които очакваха, че принц Хари  и Кресида най-после ще обявят годежа си, а не раздялата.