Зад отвличането на Валентина Иванова стои човек, който завижда на красавицата и иска да й навреди

Случаят на безследно изчезналата бургазлийка Валентина Иванова остава обгърнат в мистерия. Красавицата изчезна от дома си в бургаския квартал "Лозово" на 15 април. Дните минават бавно и мъчително за близките на Валя, които непрестанно се молят за щастлива развръзка на случая.

Въпреки предположенията на разследващите, че Валентина Иванова се е самоубила, близките й отказват да приемат тази версия. Майката на безследно изчезналата Валя - Пенка Иванова е убедена, че момичето й е било отвлечено.

Тя е категорична, че Валя е от хората, които биха посегнали на живота си. Според отчаяната майка, Валентина Иванова не е имала тежък проблем, който да я измъчва до такава степен, че да посегне на живота си.

Пенка и Валя винаги са били много близки и ако в действителност младата жена е имала душевни терзания, то нейната майка е първият човек, с когото би споделила проблемите си.

[caption id="attachment_407469" align="alignright" width="300"]Валентина Иванова Валентина Иванова отвлечена от злоба[/caption]

Вече половин месец отчаяната майка живее в истински ад. Но въпреки това не е престанала да се надява, че ще Валентина ще се върне жива и здрава у дома.

Майката на изчезната бургазлийка е категорична, че дъщеря й е станала жертва на отвличане. Тя сподели пред "Флагман", че Валентина Иванова е била отвлечена от хора, които й завиждат.

На същото мнение са и приятелите на красивата Валентина Иванова, които не спират да се молят за нея. Те направиха страница във Фейсбук, от която призовават всеки, който има информация за Валентина Иванова, да се свърже с тях.