Дарина Павлова е успяла да профука голяма част от наследените 400 милиона

Дарина Павлова не стъпва на гроба на покойния си съпруг Илия Павлов. Вдовицата на основателя на Мултигруп неслучайно е определяна като най-недолюбваната от вдовиците на разстреляните босове. Много скоро след смъртта на мъжа си, Дарина Павлова духна за чужбина и категорично отказва да стъпва на родна земя.

[caption id="attachment_407439" align="alignright" width="288"]Дарина Павлова не стъпва на гроба на Илия Павлов Дарина Павлова не стъпва на гроба на Илия Павлов[/caption]

Нещо повече, вдовицата на Илия Павлов не се появява на гроба на съпруга си дори и за панахидите на годишнините от смъртта му. Дарина Павлова показа огромно неуважение към паметта му веднага след разстрела му като отказа да плати за официалните некролози, отпечатани във вестниците. "Веселата вдовица" се изпокара и с тъста си - Павел Найденов, който се опита да й помогне с управлението на бизнеса, оставен от Павлов. Самонадеяната Дарина Павлова не само, че отказа, ами и с лека ръка профука огромна част от наследените 400 милиона, шушука се из столичния хайлайф.

За разлика от нея Ангелинка - вдовицата на Константин Димитров-Самоковеца, успя да опази имотите на застреляния си съпруг и да се отърве без загуби от прокурорските дела и запори. В момента скромната Ангелинка се радва на богатствата, натрупани от Самоковеца и хитро запазени от нея.

Любовницата на мъжа й - Цеци Красимирова, която беше с него по време на разстрела му в Амстердам, пък планира да избяга в Азия и да се установи там. Манекенката чака само дъщеря й да навърши 18 години и да завърши училище, научиха от БЛИЦ.