Венета и Тишо показват, че са настроени за романтика, а не за развод!

Париж, Франция, романтика. Повечето от нас мечтаят за тази дестинация. Какво по-хубаво от това да празнуваш рождения си ден именно в една такава и толкова бленувана, романтична страна. Устатата водеща Венета Райкова го осъществи. Тя заедно със съпруга си Тихомир Георгиев вече са под Айфеловата кула и бълват снимки в социалната мрежа оттам.

[caption id="attachment_407423" align="alignright" width="300"]Венета и Тишо продължават да се обичат Венета и Тишо продължават да се обичат[/caption]

Водещата на „Горещо” възнамерява да празнува в романтичната омая на най-желания град и своя 40-ти рожден ден, който е на втори май. Журналистката не се стърпя и започна да качва на страницата си във Фейсбук снимки още от летището в София, после от самия самолет и накрая от кацането си на летището в Париж, Франция. Двамата с Тишо изглеждат повече от щастливи, въпреки приказките за техния брак, който според злобните подмятания бележел неизбежен крах.

Дори се разнесе из публичното пространство, че двамата продават огромното си и уютно жилище в престижен квартал в столицата заради финансови проблеми. Тъй като индийският ресторант на Тишо не вървял и на Венета Райкова й писнало само тя да влачи ярема и да оправя бюджета в семейството. Дотолкова, че била решена дори окончателно да се раздели със своя благоверен. А и заради кавгите, на които почти денонощно били свидетели потресените им съседи.

[caption id="attachment_407424" align="aligncenter" width="300"]Венета и Тишо щастливи в Париж Венета и Тишо щастливи в Париж[/caption] [caption id="attachment_407425" align="aligncenter" width="300"]Венета и малкия й син Венета и малкия й син[/caption] [caption id="attachment_407426" align="aligncenter" width="220"]Венета пред Айфеловата кула Венета пред Айфеловата кула[/caption]

„Царицата на пиара” е сред тези публични жени, чийто верен помощник е социалната мрежа. Райкова дотолкова е пристрастена към нея, че освен екзотични ваканции, бляскави партита тя качва снимки от личния си живот, дори и снима масата си у дома с бляскави и пикантни блюда. Блондинката може би е намерила това като начин да избяга от гнетящия й факт, че е родена и израснала в малко градче, както и че произхожда от разбито семейство. Показността й по-скоро говори за запълване на тази липса, чийто краен резултат е да демонстрира едно завидно социално положение. Доколко го постига обаче е въпрос на лично мнение.