Маги Желязкова с искрена изповед, слагаща край на всички спекулации

Очарователната Маги Желязкова, чийто личен живот стана обект на засилен интерес от страна на жълтата преса, реши да разкрие истината за новата си връзка. След като гръмна вестта за раздялата на моделката със съпруга й, жълтите издания започнаха да се надпреварват във ваденето наяве на компромати за нея.

Тя и нейната половинка Георги решиха до нея решиха да сложат край на скандалните писания по техен адрес, разкривайки истината за взаимоотношенията си. Въпреки слуховете, че Маги Желязкова се е срещала с новата си половинка тайно от съпруга си, тя сподели, че винаги е била искрена с него. Любовта между нея и новата й половинка пламнала на втората им среща.

Маги Желязкова разкри в интервю за "Story", че не е имала намерение да лъже съпруга си и веднага след като пламнали искрите между нея и Георги, помолила съпруга си да се разделят.

[caption id="attachment_407341" align="alignleft" width="300"]magi-j Маги Желязкова проговори за мъжа до себе си[/caption]

Огнената брюнетка сподели, че новата й връзка е започнала спонтанно. Маги Желязкова разкри, че след всеки миг, прекаран с Георги, се убеждава, че той е човекът, с който се допълват взаимно на 100%. Тя допълни, че не би се решила на сериозна стъпка, каквато е разводът, ако не е напълно убедена в своите чувства и в тези на партньора си, пише "Блиц".