bTV ще вдигне голяма сватба - Антон Хекимян зарязва ергенлъка!

Човек и добре да живее се жени. Тази народна мъдрост не е подминала и напористия водещ на „Тази събота” и на „Тази неделя” Антон Хекимян. Журналистът, който е наполовина арменец е решил да каже „да” на своята половинка и ще вдигне сватба. Той скоро ще надене брачната халка на своята любима, която е колежка от конкурентната Нова телевизия Василена Гръбчева. Двамата млади са заедно от около година и живеят под един покрив. Старозагорецът дори я е запознал със своите родители, които са одобрили бъдещата си кандидат-снаха. Момичето е на двадесет и три години и е редактор в предаването на Милен Цветков „Часът на Милен Цветков”.

Антон на 22 май ще навърши трийсет години и се е замислил за потомци. Бъдещата му съпруга обаче не иска толкова бързо да се спешават нещата, защото тя е доста по-млада от Антон.

[caption id="attachment_407298" align="alignright" width="300"]сватба Сватбата на Антон Хекимян обещава да е запомняща се[/caption]

Телевизионерът вярва, че до 35-та си годишнина ще бъде баща на две хлапета. Това преди време му е предрекла врачка, като му е гледала на ръка. Той вярва, че това ще се сбъдне, защото същата ясновидка му е казала, че ще стане известен и ще го дават по телевизията. Е, първото пророчество вече е факт.

Антон Хекимян е щастлив с избраницата на сърцето си. Като млад репортер той е отказвал дори да ползва отпуската си, защото не е знаел какво да прави със свободното си време. Колеги са му подмятали, че най-продължителната му връзка е била с телевизия bTV. Но сега нещата вече са променени.

[caption id="attachment_407299" align="aligncenter" width="300"]Антон Хекимян и гаджето му вдигат сватба Антон Хекимян и гаджето му вдигат сватба[/caption]

С избраницата на сърцето си обикалят страната, както и съседните страни на екскурзии и почивки. Въпреки че им остава малко време да са заедно заради натовареността на работата си, Антон признава, че е добре да се прибереш в къщи и там да те чака любим човек. Когато и кариерата върви във възходяща градация нещата може би следват правилния си ход. А сватбата обещава да е запомняща се.