Николай Едрев застреля човек на известен бизнесмен

Николай Едрев застреля човек на известен бизнесмен
5 (100%) 1 vote

Николай Едрев, брат на популярния Андрей Едрев от „Островът на изкушенията“, е гръмнал от упор в сърцето жертвата си

Николай Едрев се забърка в сериозни неприятности. Братът на Андрей Едрев – един от най-популярните участници от „Островът на изкушенията“, е застрелял човек на известния арменски бизнесмен Петрос Тограмаджан.

Николай Едрев с брат си Андрей

Николай Едрев с брат си Андрей

Инцидентът се е разиграл в самия център на Бургас, пред бар-пицарията Нико. Самото заведение се свързва именно с името на бизнесмена, а екшънът се е разиграл през изминалата нощ. Тогава Николай Едрев, който според очевидци, е бил почерпен, е извадил пистолет и е стрелял срещу клиент, който в този момент е излизал от вътрешността на заведението.

Свидетелите са категорични, че стрелбата е напълно умишлена, тъй като братът на Андрей Едрев е причакал жертвата си, за да го гръмне буквално от упор в сърцето. След като мъжът паднал прострелян, Николай Едрев опитал да избяга, но в последствие бил заловен.

На мястото на инцидента незабавно пристигнала линейка, а медицинският екип установил, че простреляният мъж има сериозна рана в областта на сърцето, научиха от БЛИЦ. Според данни на органите на реда става въпрос за мъж, на име Евтим Асенов, който е известен като един от най-близките хора на Петрос.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар