Никола Гюзелев се оплака, че никой от приятелите му не се сеща за него

Никола Гюзелев лежи в "Пирогов" със сериозно заболяване. Великият ни оперен певец е бил подложен на спешна операция на стомаха след като в последните седмици е страдал от сериозни проблеми.

[caption id="attachment_407208" align="alignright" width="207"]Никола Гюзелев се чувства забравен Никола Гюзелев се чувства забравен[/caption]

В момента Никола Гюзелев лежи в клиниката за гнойно-септична хирургия към "Пирогов", а пред репортери на вестник "Галерия" оперният ни ас се оплака, че сестрите изобщо не му обръщат внимание. "И да повикаш някоя от сестрите, никой няма да дойде", с огорчение казва Никола Гюзелев, на който му е все по-трудно да става сам от леглото.

Оперният певец е зле с ръцете, а до преди няколко месеца е бил лекуван от паркинсон и сърце. Не болестите са това, което му тежи обаче, научиха от БЛИЦ. Никола Гюзелев е разочарован от приятелите си, които напълно са го забравили.

"Никой не си прави труда да ми звънне, просто, за да ме попита как съм, нуждая ли се от нещо", огорчен е оперният ас. И допълва, че единственото, от което се нуждае, е просто малко внимание.