Мерт Мехмед се вайка: Останах без бъдеще!

Мерт Мехмед се вайка: Останах без бъдеще!
5 (100%) 1 vote

Мерт Мехмед не съжалява за зверското си деяние, кахъри се, че ще умре в затвора

Мерт Мехмед, двойният убиец от Джебел, се кахъри, че ще остане без бъдеще, ако влезе в затвора. Тийнейджърът, който закла зверски майка и дъщеря в малкото градче заради 300 лева и два телефона, не изпитва грам разкаяние за деянието си.

Мерт Мехмед остава за постоянно в затвора

Мерт Мехмед остава за постоянно в затвора

За сметка на това Мерт Мехмед се кахъри, че ще умре в затвора и иска от съда да смекчи присъдата му. Както знаете, малко по-рано днес Окръжният съд в Кърджали разпореди убиецът да бъде оставен за постоянно в ареста. Точно за 40 минути съдията по делото реши, че Мерт Мехмед не бива да бъде оставян на свобода, тъй като представлява опасност за околните.

Припомняме ви, че Мерт Мехмед беше задържан часове след като в Джебел бяха намерени телата на 24-годишната Джейлян и 7-годишната й дъщеричка. В хода на разследването беше установено, че убиецът е 18-годишният ученик, който е имал интимна връзка с майката. Мехмед влязъл в дома й, за да краде, но жертвата му се събудила и го хванала. Заради това тийнейджърът я убил и после откраднал парите и мобилните телефони.

След което се прибрал в дома си и най-спокойно заспал, предават от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

11 коментара to “Мерт Мехмед се вайка: Останах без бъдеще!”

 1. dimi

  апр. 30. 2014

  На това инфантилно изродче ще му скъсат халката мангалите в пандиза! Ще си запушва анала с чеп за зеле :)))

 2. mima123

  май 01. 2014

  Izrod a kak prejali tova malko dete za kvo se vaikash ami s kvi ochi gledash roditelite na momicheto

 3. Данаил Лазаров

  май 05. 2014

  Всичко казано до тук за Мерт е само лошо, като това, което той е направил, но въпреки това някой питали се какво е накарало това толкова младо момче да извърши това, толкова тежко престъпление? Според мене отговора е ясен “хубавия и лек“ живот в нашата родина! Дали ако това момче живееше примерно като мене да има пари ще ше да стигне до тази крайност, от която се е случило най-лошото? Да, той явно е бил по буйно и трудно дете, но всички знаем, че такива деца има много и те правят доста глупости и проблеми, затова сме хората да им подамагаме, когато сгрешат и да им показваме правилния път. Колко от Вас, които опрекват адцки много Мерт са виждали лично, какво е да си родител на проблемно дете? Колко от Вас наистина са се сблъсквали лично с отглеждането на проблемно и буйно дете? Знаете ли колко е трудно на двама родители да се справят с младежките години и проблеми на едно буйно и подрастващо момче, а камоли, когато този контрол се наложи да се упражнява само от един родител и то майката!?! Замислете се! Аз съм бил свидетел на такива случки и мога да Ви кажа, че това е една много трудна и сложна мисия, която отнема много време, нерви и не винаги резултата е добър, защото с едно такова проблемно дете влияние оказва и средата в която живее, а средата е нашата мила родина! Вземете за пример Афганистан. Ами там и децата убиват хора, защото техните родители и общество като цяло го правят, така че….
  Огледайте се реално, къде е същата тази полиция и Министерство на вътрешните работи, Министерство на правосъдието, които искат сега Мерт да бъде осъден до живот и т.н.., каде са те? Ами според мене именно ако ТЕ си вършеха качествоно и съвестно работата в нашата родна страна, НЯМАШЕ да има толкова много присъствие на наркотични вещества и нашите деца нямаше да имат толкова лесно достъп до тези вещества от които стават зависими и от там щяха да се намалят в голям процент престъпленията като цяло.
  Според мене Мерт НЕ е типичен хладнокръвен убиец, а просто младо и зависимо момче от определено наркотично вещетво, което нашата родна полиция позволява да се разпространява свободно навсякъде дори и в малките градове и села и затова той по един или по друг начин е пробвал и се е зарибил, както обикновенно става и след като е беден и само с един родител ето го резултата. Да, много хора пушат трева, но не всеки убива, заради това, но в този случай това се е случило и е факт за жалост. Понякога стават и такива неща!
  Мерт е отишъл да КРАДЕ, а не да убива! Разликата е огромна. Това показва ясно неговите предвалителни намерения, които не са били да убие, а да вземе парите с които момичето се е хвалило, че има. Да, той отива там с брадва! Ами това оръжие е имал с това е отишал все с някакво оръжие е трябвало да отиде след като ще краде все пак не може да отите с метла….! Трябвало е да изплаши момичето за да го приеме то на серионо още повече след като те са се познавали от преди за да му даде парите, но в тях можеби тя го е заплашила, че ще го издаде на полицията и пред всички в селото и момчето много се е притеснило в този момент и без да мисли в такъв стресиран момент е извършило първото убийство, а второто може би е станало, защото той се е притеснил, че детето също ще го издаде. Всичко това е повече от ужасяващо! Мерт наистина е направил най-лошото нещо, но помнете, че винаги има и по лошо!
  Човек през целия си живот много пъти се променя и изменя както физически така и емоционално, като характер, разбирания и т.н.. Момче на 18 години със сигурност не е типичен сериен убиец на който му прави кеф да убива! Това е станало по лоши стечения на обстоятелствата и са довели до този фатален край за всички, включително и за Мерт.
  Това, което е извършил Мерт ще му остане грях за цял живот и през целия си живот ще трябва да го изкупва! Затваряйки това момче в затвора до живот нищо няма да промени, нито ще върне жертвите. Единствено ще покаже на обществото, че в тази държава има закони и някой от тях се прилагат. Това е много хубаво, но на същото това общество затварянето до живот на това момче ще струва пари за неговата издръжка и това ще върне ли жертвите? НЕ! Затвора не е място, където човек би могъл да се поправи и промени особенно ако той бъде затворен там за много дълго време, а точно обратното! В нашите родни затвори само хората стават още по големи престъпници, защото с тези хора никой по никакъв начин не работи и не им помага те да се променят, а те биват само затворени някъде при лоши условия и как това ще промени човека към хубаво и добро?
  Ще Ви дам едно сравнение и ще Ви попитам според Вас това честно ли е и не е ли дискриминиращо спрямо другите хора, които са нарушили закона. Ако един спихично болен човек извърши такова престъпление с убийство примерно, то той НЯМА да отиде в затвора, а в психиатрично заведение, където ще му бъде помогнато той да се оправи и ще бъде върнат отново в обществото да продължи живота си нормално, нали така. Ако един наркоман извърши някакво престъпление на него също често му бива помагано да се оправи, като се лекува в наркокомуни и определени заведения, тогава защо и на младите хора, които са извършили нещо такова от глупост и лекомислие, но осъзнават стореното и вината си и искат да се поправят не им си помогне, като с тях се работи с цел те да се променят и повече да не правят такива лоши неща и тези грешки? Значи на лудия и на наркозависимия може да се помага и с него да се работи, а на този който си признае и му е за първи път и поиска да се поправи не може, така ли? Това според мене не е правилно е честно! В Германия и в USA има такива организации и институции, които работят с такива млади хора на който им е за първи път с цел те да се поправят, променят и да бъдат върнати в обществото, но вече като променени хора и да работят и служат на това общество с хубаво и добро.
  Отново повтарям изпращайки Мерт доживот в затвора НЯМА да се върне времето на зад и жертвите няма да се върнат! Не забравяйте, че съвестта е най-голимия съдия в нашето съзнание и тя се включва по различно време понякога рано, а понякога късно, така че не си мислете, че Мерт няма да получи наказание.
  Не на последно място искам да Ви припомня и друго много важно нещо. Всички, които сме християни може би знаете, че в основата на нашата религия е казано, че всеки човек, който се покае за вината си и поиска прошка за да се поправи на него трябва да му бъде дадена и простено! Това стои в основата на християнството! Момчето е направило наистина нещо ужасно, но той в момента осъзнава какво и направил. Признава си за стореното, съдейства на полицията и казва, че съжалява за стореното, какво повече може той да направи на този етап? Да се самоубие ли? Ами да той в един момент вярвам, че може и това да стори там вътре! Но това, което се иска от един нормалнен човек, а и дори от закона той го прави. Признава вината си, осъзнава постъпката си и иска прошка! Тук са на лице всички нужни признаци за едно желание за промяна и покайване. Според мене на това момче трябва да му бъде даден втори шанс, защото всички сме хора и правим грешки. Човешко е да се греши! Важното е да осъзнаваме своите грешки и да не ги повтаряме. Нека бъдем добри, а не зли и отмастителни. Нека дадем втори шанс на това момче да се промени. Казано е че когато правиш добро ще получиш добро. Нека не сме лоши! Трябва да се научим да проштаваме, както е направил Исус, когато е бил разпънат, той е погледнал към небето и е казал Господи присти им те не знаят какво правят. Запомнете, че лошо с лошо не се оправя и до нищо хубаво не води, а само до още и още лоши неща!
  Спомнете си за случая преди няколко години, кагота в един малък Български град на Велик ден едно младо момче, което ми е адаш дори на име Данаил кара братовчед си да му даде колата си и двамата тръгват по улиците, но Данаил пиян и без книжка с голяма скорост блъска и убива мисля 7 деца на неговата възраст! Нима това не е лошо? В този случай дори загиват повече хора. Да в този случай в место с брадва в ръце въпросното момче убива тези деца с кола. Да и той не е искал това да стане, но то се е случило. Той умишлено се е качил в колата пиян дори лично я е искал от своя братовчед. Единствената разлика е че няма кражба тук, но има колко повече жертви! И тук искам да Ви покажа пример как Данаил, който е причинил смърта на тези деца НЕ се признава за виновен, НЕ признава своята вина и НЕ иска прошка, НЕ се покайва, НЕ чуства вина и дори пред съда той директно нагло и подигравателно заявява, че иска от съда те да му дакажат, къде е неговата вина и какво той е извършил. Е такова момче дари и младо найстина трябва да лежи много време в затвора, защото тои иначе няма да се промени и бъде ли пуснат той няма да осъзнае своята вина и ще знае, че може да извършва тежки престъпления и да му се разминава с малки присъди. Докато при Мерт нещата са по съвсем друг начин. Замислете се преди да го обвинявате прекалено много и помнете, че на всеки от Вас това може да се случи и никой не е застрахован от подобни неща, защото те белите стават много бързо и още преди да сте се усетили може да сте извършили нещо, което да осъзнаете после вече, когато е късно и тогава може би ще се сетите за моите думи тук… Затова просто бъдете добри хора и се молете да не Ви се случват лоши неща и се научете да прощавате, защото един ден самите Вие може да молите за същата тази прошка!
  Ще се радвам ако майката на Мерт се свържи с мен по скайп примерно за да видим с какво аз бих могъл да помогна на Мерт да се поправи и промени към по добро! Моето потребителско име в скайп е rodnilb

 4. Данаил Лазаров

  юни 12. 2014

  Да, да само така хайде да видим за още колко простутии и престъпления ще препишат от прокуратурата в Кърджали на Мерт. Сигурно още от самото си раждане е убил няколко човека ама от прокуратурата още не знаят за това! Хаха. Всичко това само ми показва, как умело сега искат всички неща да ги препишат на това дете и да си пишат активи с него, че уж има разкриваемост за всички тежки престъпления в Джебел и виждашли прокуратурата и полицията в Кърджали си върши работата много качествено! Това е пълна заблуда според мен! Защо прокуратурата не кажи така по медиите, както постоянно казва всички тези глупости за Мерт, защо не кажи за ония Сами ли какъв бил там дето е на около 26 години от Джебел и сега избяга в Холандия заради убийството на Джейлян и Джейда, който бил селксия мафиот дето се занимавал с разпространение на наркотици и карал малките деца да крадат за него и всички в Джебел знаели това и полицията и прокуратурата му оказвали протекция, защото Вие мислите ли че такова нещо може да се осъществява и прави без протекцията на именно прокуратурата, която сега сячески иска да очерни максимално Мерт и да му препишат всички тежки престъпления на него! Това се прави само за да се затворят очите на хората и да се отчете дейност и разкриваемост уж на тежките престъпления в Кърджали и региона. Като гледате така Мерт на снимките Вие вярвате ли лично, че това малко, слабичко момче, което е имало множество приятели и социални контакти в Интернет и т.н.. би могло да извърши всички онези ужасяващи престъпления, които се опитват да му предишат сега?!? Загледайте се в очите му и там може би ще откриете истината! Загледайте се в снимките му и помислете за Вас лично дали това момче е убиец или не. Аз лично вярвам, че той НЕ е убиец!

 5. Данаил Лазаров

  юни 12. 2014

  Прекалено много приемате за истина всичко, което Ви кажат прокурора и директора на областната дирекция на МВР в Кърджали! Вие не се ли замисляте, че тези двама господа дадоха веднага заключителни мнения и обяснения по случая кое как е станало, кой го и направил и само за буквално няколко часа те вече си имаха задържан на който крайно и категорично хвърлиха цялото обвинение. Хора това е Кърджали, а не Америка и по точно филма „От местопрестъплението: Маями“! Тук работят хора, като г-н Лазаров и г-н Деветджиев, а не като лейтенант Хорейшио, който разкрива големи и тежки престъпления само в рамките на един епизод! Не ставайте толкова наивни и глупави в очите на тези двама господа, които излизат сега по медиите и като официални представителни органи Ви казват информации, които и дете не би приело за истина, защото всеки би се досетил, че всичко в този случай се случи супер, ама супер бързо, а такива неща стават реално само по филмите. Не позволявайте тези господа да Ви заблудят, а на тях дори трябва да бъде потърсена отговорност за дето изнесоха такава крайна и заключителна информация срещу Мерт и семейството му без дори той да е осъден и съд да е доказал неговата вина за която уж го обвиняват. Всичко това показва НЕ професионализма на тези високопоставени държавни служители, които си позволяват да дават квалификации по медиите за човек, които дори още не му е било предявено обвинение, нито е минал през съд, а по негов адрес се отправят крайни и заключителни обвинения, които съзнателно довеждат до умишлена омраза и предубеденост спрямо него и неговото семейство. По конституция всеки задържан човек е НЕВИНЕН до доказване на противното, а това се доказва само от СЪД, г-н обвинител номер едно на Кърджали и Вие г-н кошкоджамите „Директор“ на цяла областна дирекция на МВР! Толкова ли не се сетихте за това основно правило, а сте тръгнали ред и справедливост да раздавате….! Във Варна Ви се смеят на елементарно допуснатите груби грешки и Ви гледат сеира! Ама жалко, че и гражданите там Ви уйдисват на акълите. Той един човек хубаво зададе въпрос на г-н Лазаров да не е пиян случайно, като изсказваше мнение пак по подобен въпрос свързан с Мерт. Хора мислете с главите си, проучвайте, интересувайте се, но не вярвайте на глупостите, които Ви лъжат тези двама господа. Заинтересувайте се какъв „интересен“ живот е водила Джейлян тук в България! Разпитайте приятели и близки на Мерт за тяхното лично мнение по въпроса дали според тях Мерт е извършителя на това тежко престъпление, помислете по доказателствата, които до момента тези двама умни господа казват, че са събрани и накрая може би сами ще си отговорите на много въпроси и ще разберете първо, че Мерт това престъпление НЕ го е извършил, защото е нямал мотив и второ, че физически погледнато Мерт е малко момче, което тежи около 59-62 кг., а Джейлян е доста едра по голяма на години дори жена от него и той да се справи сам с убийството на двама човека и без никой нищо да чуе от съседите, а обвинението твърди, че в апартамента има следи от борба на Джейлян и нападателя, как тогава тя докато се е борила не е викала, нито момиченцето не е викало и никой нищо не е чул късно вечерта в жилищен блок с много съседи на тихо място и в относително топло време, което предполага, че повечето хора си оставят нощем поне малко отворен по някой прозорец от където можеше да се чуе ако някой вика. Как така сам човек (уж Мерт) е отишъл да убие там двама човека и нито един от тези двама убити не се е развикал докато убиват другия?!? Хора мислете с главите си, а не позволявайте на омразата и простотията да надделеят във Вас! Ясно е че Мерт не е физическия извършител на това престъпление, а прикрива истинските извършители от СТРАХ за живота си и този на майка си!

 6. Анонимен

  юни 18. 2014

  Да, да само така хайде да видим за още колко простутии и престъпления ще препишат от прокуратурата в Кърджали на Мерт. Сигурно още от самото си раждане е убил няколко човека ама от прокуратурата още не знаят за това! Хаха. Всичко това само ми показва, как умело сега искат всички неща да ги препишат на това дете и да си пишат активи с него, че уж има разкриваемост за всички тежки престъпления в Джебел и виждашли прокуратурата и полицията в Кърджали си върши работата много качествено! Това е пълна заблуда според мен! Защо прокуратурата не кажи така по медиите, както постоянно казва всички тези глупости за Мерт, защо не кажи за ония Сами ли какъв бил там дето е на около 26 години от Джебел и сега избяга в Холандия заради убийството на Джейлян и Джейда, който бил селксия мафиот дето се занимавал с разпространение на наркотици и карал малките деца да крадат за него и всички в Джебел знаели това и полицията и прокуратурата му оказвали протекция, защото Вие мислите ли че такова нещо може да се осъществява и прави без протекцията на именно прокуратурата, която сега сячески иска да очерни максимално Мерт и да му препишат всички тежки престъпления на него! Това се прави само за да се затворят очите на хората и да се отчете дейност и разкриваемост уж на тежките престъпления в Кърджали и региона. Като гледате така Мерт на снимките Вие вярвате ли лично, че това малко, слабичко момче, което е имало множество приятели и социални контакти в Интернет и т.н.. би могло да извърши всички онези ужасяващи престъпления, които се опитват да му предишат сега?!? Загледайте се в очите му и там може би ще откриете истината! Загледайте се в снимките му и помислете за Вас лично дали това момче е убиец или не. Аз лично вярвам, че той НЕ е убиец!

 7. Анонимен

  юни 18. 2014

  Прекалено много приемате за истина всичко, което Ви кажат прокурора и директора на областната дирекция на МВР в Кърджали! Вие не се ли замисляте, че тези двама господа дадоха веднага заключителни мнения и обяснения по случая кое как е станало, кой го и направил и само за буквално няколко часа те вече си имаха задържан на който крайно и категорично хвърлиха цялото обвинение. Хора това е Кърджали, а не Америка и по точно филма "От местопрестъплението: Маями"! Тук работят хора, като г-н Лазаров и г-н Деветджиев, а не като лейтенант Хорейшио, който разкрива големи и тежки престъпления само в рамките на един епизод! Не ставайте толкова наивни и глупави в очите на тези двама господа, които излизат сега по медиите и като официални представителни органи Ви казват информации, които и дете не би приело за истина, защото всеки би се досетил, че всичко в този случай се случи супер, ама супер бързо, а такива неща стават реално само по филмите. Не позволявайте тези господа да Ви заблудят, а на тях дори трябва да бъде потърсена отговорност за дето изнесоха такава крайна и заключителна информация срещу Мерт и семейството му без дори той да е осъден и съд да е доказал неговата вина за която уж го обвиняват. Всичко това показва НЕ професионализма на тези високопоставени държавни служители, които си позволяват да дават квалификации по медиите за човек, които дори още не му е било предявено обвинение, нито е минал през съд, а по негов адрес се отправят крайни и заключителни обвинения, които съзнателно довеждат до умишлена омраза и предубеденост спрямо него и неговото семейство. По конституция всеки задържан човек е НЕВИНЕН до доказване на противното, а това се доказва само от СЪД, г-н обвинител номер едно на Кърджали и Вие г-н кошкоджамите "Директор" на цяла областна дирекция на МВР! Толкова ли не се сетихте за това основно правило, а сте тръгнали ред и справедливост да раздавате….! Във Варна Ви се смеят на елементарно допуснатите груби грешки и Ви гледат сеира! Ама жалко, че и гражданите там Ви уйдисват на акълите. Той един човек хубаво зададе въпрос на г-н Лазаров да не е пиян случайно, като изсказваше мнение пак по подобен въпрос свързан с Мерт. Хора мислете с главите си, проучвайте, интересувайте се, но не вярвайте на глупостите, които Ви лъжат тези двама господа. Заинтересувайте се какъв "интересен" живот е водила Джейлян тук в България! Разпитайте приятели и близки на Мерт за тяхното лично мнение по въпроса дали според тях Мерт е извършителя на това тежко престъпление, помислете по доказателствата, които до момента тези двама умни господа казват, че са събрани и накрая може би сами ще си отговорите на много въпроси и ще разберете първо, че Мерт това престъпление НЕ го е извършил, защото е нямал мотив и второ, че физически погледнато Мерт е малко момче, което тежи около 59-62 кг., а Джейлян е доста едра по голяма на години дори жена от него и той да се справи сам с убийството на двама човека и без никой нищо да чуе от съседите, а обвинението твърди, че в апартамента има следи от борба на Джейлян и нападателя, как тогава тя докато се е борила не е викала, нито момиченцето не е викало и никой нищо не е чул късно вечерта в жилищен блок с много съседи на тихо място и в относително топло време, което предполага, че повечето хора си оставят нощем поне малко отворен по някой прозорец от където можеше да се чуе ако някой вика. Как така сам човек (уж Мерт) е отишъл да убие там двама човека и нито един от тези двама убити не се е развикал докато убиват другия?!? Хора мислете с главите си, а не позволявайте на омразата и простотията да надделеят във Вас! Ясно е че Мерт не е физическия извършител на това престъпление, а прикрива истинските извършители от СТРАХ за живота си и този на майка си!

 8. Анонимен

  юни 18. 2014

  Нямало е изобщо такива окървавени дрехи, а или медиите или полицията лъже директно за това! Брадвата НЕ е била зад гардероба, а е била ВЪВ гардероба увита в юрган и НЕ е била окървавена, а чиста и по нея е нямало нищо! Мерт НЕ е показал на никой, къде е брадвата, а полицията са отишли в домът му и са обърнали цялата къща, като са правели пълен обиск на домът му и те самите така при търсенето са намерили брадвата. Тази брадва си е била на Мерт и семейството му и с нея хората са си цепили дървата за печката.
  Относно резултатите от медицинската проба на кръвта му, която му беше назначена на Мерт за наркотици резултата сочи, че той НЕ е употребявал наркотици тогава. Това е показала пробата, но той чухте всички как сам лично заяви в съдебната зала, когато му се гледаше делото за мярката му, че не помнел нищо, защото е бил употребил марихуана и нищо не си спомнял. Първо ако той наистина да приемем, че нищо не си е спомнял от случилото се как тогава пред полицията е направил ПЪЛНИ самопризнания? Значи той или помни и казва всичко или не помни нищо и не казва нищо. Второ ето, че назначената му проверка на кръвта е показала, че той лъжи, когато казва, че е бил под въздействието на наркотици. Хора искам да се замислите отново и да видите, че всичко, което Мерт уж сам си казва и признава после се отхвърля от доказаните проби и резултати. Ето той казва, че нищо не помни, защото е употребил наркотици, но това се доказа, че не е истина. След като уж е направил пълни самопризнания по случая е бил проведен и следствен експеримент въз основа на самопризнанията на Мерт и въз основа на събраните доказателства по случая от полицията и въз основа на информацията, която е дадена след аутопсиите на телата от патоанатомите и някой, но ОСНОВНИ моменти и неща са се различавали от това, което казва Мерт в самопризнанията си и от това, което полицията е установила сама и приема за 100 % истина и вярва на тези си доказателства. Всичко това показва, че Мерт само иска да поеме вината той за това тежко престъпление, но НЕ го е извършил той и затова сега истината излиза по малко на яве и всичките му "самопризнания" едно по едно се опровергават от назначените проверки и експертизи. Ще видите, че накрая ще се установи, че Мерт НЕ е физическия извършител на това тежко престъпление, а той само сега Ви се поднася като една изкупителна жертва, с която прокуратурата в Кърджали иска да замаже положението в района и да укроти хората, които се надигнаха на бунтове и протести. Защото истинските поръчител и физически извършители на това престъпление вече не са с България и прокуратурата не иска да си дава излишен зор и усилия да търси още и още и не може да си позволи това престъпление да стои или да остане без установен извършител заради обществото и затова сега хвана и обвини страхливия малък Мерт, който и без това е имал криминално минало и им е идеалната жертва. От семейство без един родител знаят, че нямат пари за адвокати знаят, че няма кой да се застъпи за него и просто им е идеалната жертва той. Аз пак Ви призовавам да мислите с главите си и да не позволявате на обвинението да Ви заблуди по този смешен начин!

 9. Данаил Лазаров

  юни 18. 2014

  Нямало е изобщо такива окървавени дрехи, а или медиите или полицията лъже директно за това! Брадвата НЕ е била зад гардероба, а е била ВЪВ гардероба увита в юрган и НЕ е била окървавена, а чиста и по нея е нямало нищо! Мерт НЕ е показал на никой, къде е брадвата, а полицията са отишли в домът му и са обърнали цялата къща, като са правели пълен обиск на домът му и те самите така при търсенето са намерили брадвата. Тази брадва си е била на Мерт и семейството му и с нея хората са си цепили дървата за печката.
  Относно резултатите от медицинската проба на кръвта му, която му беше назначена на Мерт за наркотици резултата сочи, че той НЕ е употребявал наркотици тогава. Това е показала пробата, но той чухте всички как сам лично заяви в съдебната зала, когато му се гледаше делото за мярката му, че не помнел нищо, защото е бил употребил марихуана и нищо не си спомнял. Първо ако той наистина да приемем, че нищо не си е спомнял от случилото се как тогава пред полицията е направил ПЪЛНИ самопризнания? Значи той или помни и казва всичко или не помни нищо и не казва нищо. Второ ето, че назначената му проверка на кръвта е показала, че той лъжи, когато казва, че е бил под въздействието на наркотици. Хора искам да се замислите отново и да видите, че всичко, което Мерт уж сам си казва и признава после се отхвърля от доказаните проби и резултати. Ето той казва, че нищо не помни, защото е употребил наркотици, но това се доказа, че не е истина. След като уж е направил пълни самопризнания по случая е бил проведен и следствен експеримент въз основа на самопризнанията на Мерт и въз основа на събраните доказателства по случая от полицията и въз основа на информацията, която е дадена след аутопсиите на телата от патоанатомите и някой, но ОСНОВНИ моменти и неща са се различавали от това, което казва Мерт в самопризнанията си и от това, което полицията е установила сама и приема за 100 % истина и вярва на тези си доказателства. Всичко това показва, че Мерт само иска да поеме вината той за това тежко престъпление, но НЕ го е извършил той и затова сега истината излиза по малко на яве и всичките му „самопризнания“ едно по едно се опровергават от назначените проверки и експертизи. Ще видите, че накрая ще се установи, че Мерт НЕ е физическия извършител на това тежко престъпление, а той само сега Ви се поднася като една изкупителна жертва, с която прокуратурата в Кърджали иска да замаже положението в района и да укроти хората, които се надигнаха на бунтове и протести. Защото истинските поръчител и физически извършители на това престъпление вече не са с България и прокуратурата не иска да си дава излишен зор и усилия да търси още и още и не може да си позволи това престъпление да стои или да остане без установен извършител заради обществото и затова сега хвана и обвини страхливия малък Мерт, който и без това е имал криминално минало и им е идеалната жертва. От семейство без един родител знаят, че нямат пари за адвокати знаят, че няма кой да се застъпи за него и просто им е идеалната жертва той. Аз пак Ви призовавам да мислите с главите си и да не позволявате на обвинението да Ви заблуди по този смешен начин!

 10. Zeus Capitan Aphrodi

  юли 16. 2014

  abe ne e taka be vie maolumni li ste? Mert ne e ubil jenata i deteto za 300 leva i 2 telefona. stanalo e zashtoto toi se beshe drogiral s marixuana be idioti takiva. poznavam go mnogo dobre

 11. Mariqn Ivailov Marinov

  юли 16. 2014

  abe hora vie voobshte ne razbirate nishto. tctctc. mert mi e priqtel poznavam go i ne e ubil jenata i deteto zada vzeme 300 leva i 2 skapani telefona a go napravi zashtoto se beshe drogiral s mnogo marixuana i ne se e pribral spokoino be. koi moje da izdarji na mnogo droga

Добавете коментар