Мерт Мехмед не съжалява за зверското си деяние, кахъри се, че ще умре в затвора

Мерт Мехмед, двойният убиец от Джебел, се кахъри, че ще остане без бъдеще, ако влезе в затвора. Тийнейджърът, който закла зверски майка и дъщеря в малкото градче заради 300 лева и два телефона, не изпитва грам разкаяние за деянието си.

[caption id="attachment_407205" align="alignright" width="300"]Мерт Мехмед остава за постоянно в затвора Мерт Мехмед остава за постоянно в затвора[/caption]

За сметка на това Мерт Мехмед се кахъри, че ще умре в затвора и иска от съда да смекчи присъдата му. Както знаете, малко по-рано днес Окръжният съд в Кърджали разпореди убиецът да бъде оставен за постоянно в ареста. Точно за 40 минути съдията по делото реши, че Мерт Мехмед не бива да бъде оставян на свобода, тъй като представлява опасност за околните.

Припомняме ви, че Мерт Мехмед беше задържан часове след като в Джебел бяха намерени телата на 24-годишната Джейлян и 7-годишната й дъщеричка. В хода на разследването беше установено, че убиецът е 18-годишният ученик, който е имал интимна връзка с майката. Мехмед влязъл в дома й, за да краде, но жертвата му се събудила и го хванала. Заради това тийнейджърът я убил и после откраднал парите и мобилните телефони.

След което се прибрал в дома си и най-спокойно заспал, предават от БЛИЦ.