Баба Гуси почина, покосен от сърдечен удар

Баба Гуси почина, покосен от сърдечен удар
5 (100%) 1 vote

Баба Гуси, както стана печално известен архимандрит Августин от Троянския манастир, е издъхнал днес следобед

Баба Гуси почина, покосен от сърдечен удар. Архимандрит Августин, който стана печално известен с пикантния скандал в Троянския манастир, е издъхнал днес следобед. Още по обяд на архимандрита му станало лошо докато чакал автобуса на спирката пред манастира. Макар, че на мястото веднага пристигнала линейка, която незабавно откарала Баба Гуси в болница, монахът е починал, съобщиха от обителта.

Архимандрит Августин стана печално известен като Баба Гуси

Архимандрит Августин стана печално известен като Баба Гуси

Архимандрит Августин е част от Троянския манастир от цели 22 години – от 20 април 1992 година. Монахът стана скандално известен през есента на изминалата година, когато един от йеромонасите в обителта – Кирил, със светско име Георги Тодоров, го обвини в срамни връзки с младите послушници в манастира. Именно Кирил разкри, че прякорът на архимандрита е Баба Гуси пред скритата камера на „Господари на ефира“.

Към скандалните разкрития се добавиха и заплахи за физическа разправа от монаси от Сливен. Само преди две седмици Баба Гуси отново беше атакуван от журналисти с въпроси за скандала от преди половин година. Запознати издават, че всичко това се е отразило на и без друго разклатеното здраве на архимандрита, научиха от „24 часа“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар