Бащата на Крисия Тодорова изнудва Дългия за пари, за да държи дъщеря си в шоуто

Крисия Тодорова удари в земята Слави Трифонов с рейтинг. Детето-чудо събира два пъти повече аудитория от Дългия, а това се е отразило сериозно на поведението на баща й. Марин Тодоров започнал буквално да изнудва Слави за пари, за да продължи да използва дъщеря му в шоуто си.

[caption id="attachment_407088" align="alignright" width="300"]Бащата на Крисия Тодорова изнудва Слави Трифонов Бащата на Крисия Тодорова изнудва Слави Трифонов[/caption]

Таткото на Крисия Тодорова не спирал да разправя, че щом щерка му има двойно по-висок рейтинг от Слави и актьорите му, трябва да й се плаща двойно повече. Заплатата от 2000 лева на малката, но талантлива госпожица, се видяла недостатъчно висока на баща й и той поискал от Слави да му плаща и бензина, който използва, за да кара детето си до София за предаванията. Слави удовлетворил искането му, но и това се оказало малко на Марин. Бащата на Крисия Тодорова настоял Дългия да плаща и за сценичните тоалети на малката, както прави и за господин Андреев, чиято партньорка е Крисия.

Очевидно бързата слава не се е отразила особено на сладураната, която не се е главозамаяла изобщо. За разлика от баща й обаче, който предявява все по-големи претенции, издават хора от екипа, научиха от ПИК.